in

CryCry LOLLOL

Η απόλυτη “σφαγή” στο prime time – “Σασμός” ή “Μάγισσα” πήρε την πρώτη θέση;

Χθες έλαβε χώρα η πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν με τα ακριβά προγράμματα της βραδινής ζώνης να πέφτουν στην “αρένα” με σκοπό να χαθούν κορμιά. “Σασμός”, “Μάγισσα”, “Γη της Ελιάς” και “Φάρμα” έκαναν πρεμιέρα χθες και σήμερα το πρωί ήρθε και στα στελέχη των καναλιών το ραβασάκι της τηλεθέασης. 

  • Μεγάλη “μάχη” για την πρώτη θέση έδωσε η “Μάγισσα” με τον “Σασμό” με νικητήριο πρόγραμμα το δεύτερο. Συγκεκριμένα, η σειρά του ALPHA έδωσε 18,8%, ενώ μία ανάσα πιο κάτω στάθηκε η “Μάγισσα” στο 17,4%. Με αξιοπρεπή ποσοστά ξεκίνησε και η “Φάρμα” στο STAR, κάνοντας την έκπληξη με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τρίτη θέση με ποσοστό 15,3%.

Και τώρα πάμε στα δύσκολα: Η “Γη της Ελιάς” ζορίστηκε επικίνδυνα στο 12,6% “καρφωμένη” στην 4η θέση και με απόσταση από την τρίτη, ενώ για τους “Πανθέους” τα λόγια είναι περιττά με ποσοστό 3,1%. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Η Μάγισσα είναι εντελώς παρωδία, χειρότερη και από Γη της Ελιάς και Σασμό.

    Η Φάρμα έχει πολλή μιζέρια. 20€.

    Οι Πανθέοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης (στόρι, διάλογοι, ερμηνείες… ντροπιαστικά όλα). Νόμιζαν ότι ο κόσμος θα δει την… Μελία, η οποία… απεργεί στις ΗΠΑ, αλλά δουλεύει στην Ελλαδίτσα σε σαπουνόπερα χειρότερη από Λάμψη.

Η Μαύρη Τρύπα του Σκαϊ είναι φέτος οι πανάκριβοι “Πανθέοι”. Μα 2,9%;

Αυτός ήταν ο Χρυσοβαλάντης Κονταλέξης – Ο νεκρός ψαράς στη λίμνη Κάρλα