in

Η απόλυτη χλιδή – Το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύει 19χρονη σύζυγος κροίσου στο Ντουμπάι

Η νεαρή γυναίκα από το Ντουμπάι λέγεται Linda Andrade και εκτός από σύζυγος ενός πλούσιου άντρα είναι και δεινή tiktoker. Η Λίντα αγαπάει την χλιδή και της αρέσει να δείχνει στους χιλιάδες followers της πόσα χρήματα ξοδεύει για εκείνη ο σύζυγός της.

  • Η Λίντα παντρεύτηκε στα 19 της και ζει μια χλιδάτη ζωή που φθάνει στα όρια της υπερβολής, τουλάχιστον για όλους εμάς.

Πόσα χρήματα όμως ξοδεύει σχεδόν κάθε μέρα η νεαρή σύζυγος πλούσιου από το Ντουμπάι;

 

Η ίδια με πολλά βίντεό της στο αγαπημένο της tik tok μας δείχνει τις πολυτελείς τσάντες κυρίως του οίκου Chanel που αγοράζει ως αντικαταθλιπτικό κάθε μέρα ή που της κάνει δώρο ο άντρας της. Κόστος 7.000 δολάρια.

Η μέρα της ξεκινά με ένα χαλαρωτικό και αποτοξινωτικό μασάζ που κοστίζει 400 δολάρια. Μετά θα πιει τον «χρυσό» καφέ της, αξίας 80 δολαρίων. Μετά θα πάει να φτιάξει τα νύχια της επιλέγοντας το princess manicure και το κόστος θα φτάσει τα 500 δολάρια.

  • Η μέρα θα συνεχιστεί στο γυμναστήριο γιατί ο άνδρας της τη θέλει αδύνατη και γυμνασμένη και η ημερήσια επίσκεψή της εκεί κοστίζει 300 δολάρια!

 

Η Λίντα συνεχίζει ακάθεκτα να ξοδεύει τα χρήματα του πλούσιου συζύγου της πηγαίνοντας μια βόλτα σε ένα από τα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι δίνοντας στον οδηγό της Μπέντλεϊ, 200 δολάρια ενώ εκεί θα αγοράσει άλλο ένα αντικαταθλιπτικό δώρο που δεν είναι άλλο από μια… δεύτερη τσάντα του oίκου Chanel αξίας 7.000 δολαρίων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μέσα σε 30 χρόνια 21 οχήματα «καρφώθηκαν» στην αυλή του – Οι οδηγοί δεν πληρώνουν τις ζημιές

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Υπάλληλος “σήκωσε” 10.500 ευρώ απο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.