in

OMGOMG

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης – «Την βρήκαμε…»

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ δίνει τη δική της εκδοχή για τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο σε συναυλία αντιεξουσιαστών.

Όπως υποστηρίζει η αστυνομία, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ πραγματοποιούσαν έρευνα για να βρουν ομάδα ατόμων που είχε μπει σε κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο και είχε προκαλέσει τραυματισμό 2 ατόμων.

Τότε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν με σφοδρότητα με πέτρες και μπουκάλια και αμέσως διασπάστηκαν, χωρίς οι αστυνομικοί να προβούν σε χρήση του εξοπλισμού τους.

  • Κατά την αποχώρηση των ατόμων οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τη 16χρονη, που φορούσε μαύρα ρούχα, γάντια, χειρουργική μάσκα και κουκούλα, να βρίσκεται στο έδαφος, ενώ διαπίστωσαν ότι ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι.

Όπως υποστηρίζει η ΕΛΑΣ, στην προσπάθεια των αστυνομικών να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ομάδα 100 έως 150 ατόμων, έχοντας ομοίως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φέροντας καδρόνια, ξύλινα και μεταλλικά κοντάρια και λοιπά αντικείμενα, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση σε βάρος των αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές σε 2 υπηρεσιακά οχήματα και τον τραυματισμό 2 αστυνομικών.

Η Αστυνομία υπογραμμίζει πως για την αντιμετώπιση της νέας επίθεσης οι αστυνομικοί έκαναν χρήση ενδεδειγμένων μέσων, με αποτέλεσμα τα άτομα να τραπούν σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ που μετέφερε, συνοδεία των αστυνομικών, την κοπέλα σε Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε 27χρονο. Έκρυβε μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ

Συνέβη στον Πλαταμώνα – Ελικόπτερο πετούσε πολύ χαμηλά σε παραλία και τραυμάτισε 42χρονη!