in

CuteCute OMGOMG

Η απάντηση Καράβα για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο – «Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου…»

Στις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από δήλωσή που έκανε στην εκπομπή «Night Out» τον περασμένο Απρίλιο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

«Για να σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες και για να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο, σαφέστατα χρειάζεται η βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Δηλαδή, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πιστέψουν σ’ εσένα και να σου δοθεί η ευκαιρία για να μπορέσεις να αναδείξεις αυτό για το οποίο έχεις να δώσεις. Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται ταλέντο, ικανότητα ή όπως θέλει μπορεί να το πει ο οποιοσδήποτε. Παρόλα αυτά σίγουρα χρειάζεσαι την βοήθεια κάποιων άλλων.

Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, οποιαδήποτε πόρτα και να σου ανοιχτεί δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Να σου χαρίσει κάποιος μία πόρτα αν εσύ δεν είσαι ικανός να ανοίξεις την παρακάτω, αυτό θα τελειώσει εκεί. Η αλήθεια γενικότερα, για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, είναι κάτι το οποίο όσο απλή και να είναι αν κάποιος την εκφράσει πρέπει να έχεις απέναντί σου ανοιχτά αυτιά και ανθρώπους οι οποίοι είναι δέκτες αυτού που έχεις πει, με σωστό τρόπο» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Εγώ δεν είπα ότι μπορώ να καταφέρω να κάνω μία εκπομπή. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι πιστεύω στον εαυτό μου και οτιδήποτε μου δοθεί θα βάλω το 100% για να το διεκπεραιώσω. Αυτό από το ότι είμαι ο καλύτερος ή οποιαδήποτε άλλη μετάφραση μπορεί να γίνει πάνω στη συγκεκριμένη δήλωση, απέχουν χιλιόμετρα».

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Την απείλησαν με ροζ βίντεο τους… καταδίωξε και αυτοί σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Η Τάμτα αλά Μαντόνα με κωνικό σουτιέν των ‘90s