in

Ενοχλημένη η Άντζελα Δημητρίου αρνήθηκε να μιλήσει για την κόρη της

Μια δύσκολη περίοδο φαίνεται να διανύουν η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα και ρεπορτάζ κάνουν λόγο για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσά τους.

  • Η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο εκείνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για τη φημολογούμενη ρήξη με την κόρη της.«Όλα καλά, παιδιά. Γεια σας. Δεν έχω να πω τίποτα, να είστε καλά» αρκέστηκε να απαντήσει.

 

 

 

Μητέρα και κόρη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» διαπληκτίστηκαν έντονα στην Αμερική, κατά την περιοδεία της τραγουδίστριας.Η Όλγα Κιουρτσάκη ταξίδεψε ως εκεί με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση, μιας και έχουν αναλάβει μέρος της προετοιμασίας της Άντζελας Δημητρίου, για τις εμφανίσεις της.

  • Παρά τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τον υποτιθέμενο καβγά τους, ούτε η τραγουδίστρια, ούτε η κόρη της έχουν κάνει δημόσια αναφορά για το τι έχει συμβεί. Παρόλα αυτά, η Όλγα Κιουρτσάκη δείχνει με τις πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram να έχει πράγματι μαλώσει με κάποιον.Ανέβασε πιο συγκεκριμένα, εικόνες που έγραφαν: «Στο ψεύτικο έργο σας δηλώνω απών θεατής» και «Όσο έπαιζες το θέατρό σου εγώ χειροκροτούσα και αποχωρούσα». Μετά τα δημοσιεύματα που γράφου ότι έχει μαλώσει με τη μητέρα της, πολλοί συνέδεσαν τα Instagram stories με τον καβγά που όπως αναφέρουν εκπομπές, έγινε πρόσφατα την Αμερική.
  • Τα στιγμιότυπα της Όλγας Κιουρτσάκη
    kioyrtsaki33
    kiourtsaki3

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών – Αποφασισμένη η κυβέρνηση, σε αναστάτωση η Εκκλησία

Ξημερώματα στον Μαραθώνα – Τροχαίο με έναν νεκρό