in ,

CryCry LoveLove

Η αντίδραση της Νέγκα μετά την ανήθικη επίθεση για την πάθησή της. «Έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες»

Η Αθηναΐς Νέγκα δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες μία ανήθικη επίθεση από ανώνυμο χρήστη στο Twitter, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της όπου φαίνεται η λεύκη στα πόδια της.

Η δημοσιογράφος έχει μιλήσει ανοιχτά για την πάθησή της, παραδεχόμενη πως πέρασε από διάφορες ψυχολογικές φάσεις μέχρι να φτάσει στο σημείο να την αποδεχθεί.

  • «Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης με το ψευδώνυμο Πρίγκιπας Μίσκιν στο Twitter, με το κοινό της δημοσιογράφου να σπεύδει να καταδικάσει τα ανεπίτρεπτα σχόλια.

Η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε να μην εμπλακεί στην ανταλλαγή ύβρεων που ακολούθησε κάτω από τη δημοσίευσή της αλλά απάντησε σήμερα με νέο post για την απαράδεκτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε.

  • «Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», έγραψε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη σε συνέντευξή της στο πρωινό του OPEN τον Νοέμβριο του 2022.

  • «Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ», παραδέχθηκε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σύλληψη αλλοδαπού για την καταδίωξη ταχυπλόου με μετανάστες στην Κω…

Θρίλερ με τον νεκρό 20χρονο τουρίστα στα Μάλια…