in

LOLLOL

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη κράζει τον «Συριζαίο» Μουτσινά

Τα πυρά της στον Νίκο Μουτσινά για τον έμμεσο τρόπο που προωθεί την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Άννα Μαρία Λογοθετη με αφορμή τα όσα μετέδωσε στην εκπομπή του για το ναυάγιο στην Πύλο.

«Ο μουτσινας τώρα στον σκαι στην ψυχαγωγική / σατιρική εκπομπή του , σε φουλ αγανάκτηση με το τραγικό γεγονός , δηλώνει πως δεν ξέρει την νομοθεσία , τι ορίζει το διεθνές δίκαιο , τι καλύτερο μπορούσε να γίνει , αν φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ΚΑΙ βγάζει βίντεο με τον Ηλιοπουλο του ΣΥΡΙΖΑ από πρωινή εμφάνιση σε πάνελ για να μας δώσει τα φώτα του , συνεπώς να ενημερώσει το κοινο . Καταλάβαμε Νικολή . Βασικά γκωσαμε μαναμο» γράφει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

9 Comments

  1. Ε όχι και Συριζαίος ο Μουτσινάς ρε παιδιά. Μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Πιο Νεοδημοκράτης δεν παίζει.
    Υποστηρίζει έμμεσα την ΝΔ και σφάζει τον Σύριζα με το γάντι. Πρώην ΠΑΣΟΚΑΡΑ ήταν που μετά την κρίση
    έγινε ΝΔ. Μπαμ κάνει ότι είναι ΝΔ και είναι δικαίωμά του, φυσικά.

  2. Σιγά μην είναι ο Νίκος Συριζαίος. Ας γελάσω. Βρε Άννα Μαρία μην στοχοποιείς ανθρώπους άδικα
    απομονώνοντας φράσεις. Ο Νίκος είναι ΝΔ εγγυημένα.

  3. Να ενα ατομο που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει απο τα καναλια που ψαχνουν προσωπα, η κοπελα απο οσο θυμαμαι εχει μπριο , τσαχπινια και θα μπορουσε να ειναι καπου, επισης δεν μασαει τα λογια της αυτο ισωςενοχλει μαλλον για να την προτεινουν καπου

    • Σε ποια εποχή έχεις μείνει εσύ ακόμα; Στο 1997 του Ciao Ant1; 2023 εδώ. Η Άννα Μαρία είναι ο ορισμός του θηλυκού γλείφτη. Γλείφει πατόκορφα την κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια, τουλάχιστον, στα social media και ξερνάει χολή σε όλους τους υπόλοιπους. Η γυναίκα έχει ξεφύγει όχι γι’ αυτά που υποστηρίζει, αυτό είναι δικαίωμά της, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο τα υποστηρίζει. Με παράνοια και κακία. Δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα εκτός από το να γλείφει την εξουσία και να βρίζεται με όσους έχουν την αντίθετη άποψη από εκείνη. Είναι βολεμένο κομματόσκυλο αλλά προσβάλλει το ίδιο το κόμμα που υποστηρίζει με αυτή την συμπεριφορά ενώ κατηγορεί τον Μουτσινά ο οποίος υποστηρίζει το ίδιο κόμμα με εκείνη. Άντε βγάλε άκρη τώρα.
      Αν για εσένα το δεν μασάω τα λόγια μου σημαίνει, τα λέω όπως με συμφέρει, γλείφω τα αφεντικά μου και βρίζω, προσβάλλω όλους τους άλλους, τότε να την χαίρεσαι. Εντωμεταξύ, η τύπισσα φαίνεται ότι πάσχει από κάποια ψυχασθένεια. Ας την μαζέψει κάποιος δικός της γιατί κατάντησε μια αξιολύπητη κακομοίρα, σκιά του εαυτού της και είναι κρίμα για την κατάντια της γιατί όντως υπήρξε ένα συμπαθητικό δροσερό πλάσμα τις χρυσές χαρούμενες εποχές.

    • Συγγνώμη αλλά τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε κοπελιά; Μας έκαψες. Μάλλον εσύ μας κάνεις πλάκα. Ποιος μας λες ότι δεν είναι γλείφτης, βρε κοπέλα μου; Η Άννα Μαρία; Μία άεργη τεμπέλα είναι. Έχει τα μέσα αν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Παιδί της κυβέρνησης είναι. Αν ήθελε όλο και κάποια εκπομπούλα θα «τσιμπούσε». Αλλά ούτε γι’αυτό δεν κάνει κι ας έχει τα μέσα και τα έξω, γιατί βλέπεις «είναι βαριά η καλογερική» γιατί είναι ατάλαντη. Τι σπουδαίο έκανε όταν στην τηλεόραση; Τίποτα. Η ίδια έχει πει πως έκλεισε τον κύκλο της στην τηλεόραση το 2000 (ήταν για 7 χρόνια) και δεν θέλει να ξαναεπιστρέψει ποτέ.

      Ο Μουτσινάς στην τελική, είναι αυτός που δεν γλείφει απολύτως κανέναν και τα χώνει σε όλους και μάλιστα από το κανάλι στο οποίο βρίσκεται. Γιατί είναι Μάγκας, έχει τα κότσια και δεν κομματίζεται. Είναι καλλιτέχνης αυτοδημιούργητος και ταλαντούχος και απ’ ό,τι διαπιστώνω οι δικές του αλήθειες ενοχλούν κάποιους αντί να ενοχλούν τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν γύρω μας και υποστηρίζονται από βύσματα όπως είναι η Άννα Μαρία, φερ’ ειπείν.
      Αμέσως, να βγάλουν κάποιον Συριζαίο και να του επιτεθούν επειδή τόλμησε να κριτικάρει όσα γίνονται.

      Αλίμονο αν δεν μπορεί κάποιος να πει ελεύθερα την γνώμη του στην χώρα μας που γέννησε την Δημοκρατία.

      Ο Μουτσινάς έχει δική του εκπομπή με την αξία του.

      Η Άννα Μαρία είναι ένα ατάλαντο βλήμα. Έχει καταντήσει μια εμμονική εγωίστρια συμφεροντολόγα με ιδεοληψίες που βλέπει παντού φανταστικούς εχθρούς και πληρώνεται για να ξύνεται και να τους βρίζει στο twitter και στο facebook, αλλά και για να γλείφει την εξουσία ολημερίς κι ολονυχτίς. Είναι παρτάκιας και ατομίστρια. Μόνο για την τσεπούλα της και την καλοπέρασή της νοιάζεται και χέστηκε για τους γύρω της.
      Δεν με ενδιαφέρει ποιους υποστηρίζει. Ας υποστηρίζει όποιους θέλει. Είναι όμως λάθος ο τρόπος που το κάνει. Η γυναίκα είναι φευγάτη, άδικη και επιθετική. Ντροπιάζει το ίδιο το κόμμα που υποστηρίζει και τους ψηφοφόρους του με αυτές τις ψυχωτικές συμπεριφορές της.

    • Άννα Μαρία εσύ; Ή μήπως είσαι κάποιος συγγενής της; 😂😂😂😂
      Η Άννα Μαρία γράφει σχόλια στα οποία παινεύει τον εαυτό της, δεν εξηγείται αλλιώς. 😂😂😂😂
      Άσε μας, μάναμο.

  4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΡΙΑ. ΒΡΩΜΑ. 🤬

Τραγωδία σε σπίτι γνωστού ποδοσφαιριστή – Ο θάνατος της κόρης του, η κατάθλιψη και η αυτοκτονία

Το τρέχει με τον Κουτσόπουλο; – Είναι κοντά στο «Master chef», αλλά…