in

CuteCute

Η ανάρτηση σπόντα της Καινούργιου και τα νυχτοπερπατήματα στην Αντίπαρο με τον… (Εικόνα)

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται για διακοπές στην Αντίπαρο απολαμβάνοντας ένα ήρεμο καλοκαίρι ενώ με τις αναρτήσεις της και τις βόλτες της στο νησί όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει νέος έρωτας στον ορίζοντα. Και σας το γράφω πρώτος εδώ. Υπάρχει! 

 

  • Η ίδια περνάει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι αφού αρχικά βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές ενώ τώρα απολαμβάνει τις ομορφιές της Αντιπάρου.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ρομαντική και είναι πολλές οι φορές που στα stories αλλά και στα posts της στο Instagram χρησιμοποιεί αποσπάσματα από ποιήματα που διαβάζει, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ίδια.

 

Αυτό έκανε και χθες αργά το απόγευμα σε story της με μια φωτογραφία από το μέρος που μένει στο νησί, μόνο που αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του Βασίλη Καζούλη «Κάτι να γυαλίζει».

  • Έγραψε,: «Ό,τι κι αν αρχίσω, όποια πόρτα κι αν χτυπήσω, τίποτα δε φτάνει στο δικό σου ουρανό. Κάτι να γυαλίζει θέλεις πάντα κι ας θυμίζει ό,τι πιο θαμπό μαζί και σκοτεινό…», προσθέτοντας και το emoji καρδούλα στο τέλος. Ίσως αυτή η ανάρτηση να ήταν αφιερωμένη σε κάποιον ανεκπλήρωτο έρωτα ή σε κάποιον καινούργιο.

Παρ’ όλα αυτά, το ίδιο βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου έκανε βόλτα στα στενά του νησιού έχοντας μαζί της για παρέα και μια ανδρική παρουσία. Δείτε αγκαλιά! 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Καλα αυτή δεν έλεγε οτι θα κλεισει τα σοσιαλ το καλοκαιρι και θα ανεβασει μονο τα συμφωνημενα εμπορικά;
    Αν δεν πει στους αλλους που είναι και δεν δειξει οτι περνάει καλά, δεν το ευχαριστιέται;

Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής «Έπεσε νεκρός μπροστά μου την ώρα που χόρευε…»

«Του φωνάζαμε να φύγει» – Συγκλονίζει η ρεπόρτερ της ΕΡΤ για τον νεκρό κτηνοτρόφο (Βίντεο)