in

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον τελικό του Κυπέλλου – Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και επίσημα η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών στον Βόλο, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

  • Όπως αναφέρει, αυτό θα συμβεί για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων “ΑΕΚ – ΠΑΟΚ”, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των δύο ομάδων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι, λόγω του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με την παρουσία μόνο περιορισμένου αριθμού διαπιστευμένων προσώπων, θα ληφθούν τα ανάλογα αστυνομικά μέτρα στην πόλη για την αποφυγή προσέγγισης του σταδίου από άτομα που δεν διαθέτουν σχετική διαπίστευση», αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Σκότωσε την Μαρία γιατί ήθελε να τον χωρίσει» – Το απεγνωσμένο τηλεφώνημα του 8χρονου στην γιαγιά του

Έκτακτο – Νέος θάνατος παιδιού μέσα σε αυτοκίνητο. Το ξέχασαν για 14 ώρες