in

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Τσαρούχα που άφησε άφωνη τη Μενεγάκη & το άγνωστο ταξίδι με τον Μάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας και άφησε άφωνη την παρουσιάστρια με την εμφάνισή τουΗ Ελένη μόλις τον είδε ξετρελάθηκε με την εμφάνισή του.«Μου θυμίζεις όπως ήσουν παλιά… Είσαι σαν ροκ σταρ» του είπε για να απαντήσει ο ηθοποιός χαμογελώντας ότι έχει ξανανιώσει.Στην αρχή ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα ταξίδια που έχει κάνει αλλά κι αυτά που θα ήθελε να κάνει.

  • «Συνήθως πηγαίνω ταξίδια με την μοτοσυκλέτα και μακρινά».Το ταξίδι που θυμάται είναι στην Τοσκάνη που είχε κάνει με τον γιο του όταν ήταν 8 ετών.«Απορώ κι εγώ πώς ξεγελάσαμε την Θεοφανία Παπαθωμά. Είναι κάτι που θυμάται και ο ίδιος και για αυτό ήθελα να το κάνω. Στήναμε την σκηνή κάθε μέρα κι αλλού σκηνή. Θα ήθελα να πάω βορειοδυτική Γαλλία με την μοτοσυκλέτα».Και τότε η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι φέτος πήγε στην Σκωτία με τον Μάκη Παντζόπουλο, ένα ταξίδι που δεν το είχε αναφέρει ποτέ έως και σήμερα.

Ο ηθοποιός στην συνέχεια μίλησε για την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA «Η γη της Ελιάς».«Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα υπάρχει ένα τρέξιμο. Έχω την εντύπωση ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα είναι μαζί ο Στάθης με την Ιουλία. Ο Στάθης έχει μία εξέλιξη που το λύνει το μεγάλο θέμα που είχε με την Ιουλία. Αγοράζοντας κτήματα έχει χρήματα και δεν έχει κόμπλεξ πια. Θα υπάρχουν όμως εκπλήξεις».Ειδικά για την σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο κόσμος θέλει να μας δει μαζί, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά στο 80% της κοινωνίας. Όλοι έχουν έναν εφηβικό έρωτα που δεν πέτυχε. Είναι η πιο ”ζουμερή” σχέση στην ”Γη της ελιάς”».

  • «Εγώ θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ εγωιστικό συναίσθημα, είναι σαν να βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, με την καλή έννοια. Κατόπιν, έρχεται η σοφία, όσο περνούν τα χρόνια είναι χρήσιμο να αναθεωρούμε τον τρόπο και την έκταση που επιθυμούμε τον άλλον».«Στην ηθοποιία πήγα από τύχη, υπήρξε μία σειρά συμπτώσεων. Έδωσα πανελλήνιες, δεν πέρασα κάπου και ένας φίλος μου είπε να πάμε να γίνουμε ηθοποιοί. Έδωσα εξετάσεις και την ώρα που έδωσα εξετάσεις τους ”είπα εμένα μην με υπολογίζετε”. Είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων όλο αυτό. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Λιόλιου – Η φωτογραφία στα πατώματα που “σκοτώνει”…

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τον προϋπολογισμό – Κλειστό το κέντρο