in ,

CryCry LOLLOL

Η αλλαγή πλεύσης Κασσελάκη μετά το συνέδριο – Το άνοιγμα στο Lifestyle και ο γάμος

Το Lifestyle στοιχείο επέστρεψε και μάλιστα πιο έντονο από ποτέ στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο δημόσιο λόγο. Αυτή είναι η τακτική εκ νέου της επικοινωνιακής του ομάδας και εκεί εστιάζει πλέον και ο ίδιος και οι συνεργάτες του χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως αποποιείται από τα αμιγή πολιτικά χαρακτηριστικά στο δημόσιο λόγο του.

 

  • Μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου είχαν καταγραφεί οι πραγματικές δυνάμεις των κομμάτων ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να αποτινάξει από πάνω του τα Lifestyle στοιχεία και να εστιάσει περισσότερο σε μια παρουσία με έμφαση στην ουσία της πολιτικής με χαρακτηριστικά αντίστοιχα της ρητορικής του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου ήρθαν η περίοδος αυτή έκλεισε οριστικά και πλέον ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χαράζει μια τελείως αυτόνομη πορεία. Μετά το συνέδριο και το ξεκαθάρισμα των εσωκομματικών λογαριασμών υπήρξε μια πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη στην ΕΡΤ την οποία δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα το σύστημα Τσίπρα ενώ στην πορεία ήρθε η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του συζύγου του Τάϊλερ Μακμπέθ στην Κατερίνα Τσαμούρη στο STAR.

 

Και μόλις δύο ημέρες μετά η συνέντευξη Κασσελάκη σε Λιάγκα. Αναφέρθηκαν και οι δύο σε λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής όπως ο επικείμενος γάμος τους στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανά μέρη και το Δημαρχείο της Μυκόνου αλλά ίσως και αυτό της Σαντορίνης.

 

  • Τι ακολουθεί;

 

Μια κοινή συνέντευξη Τάϊλερ – Στέφανου η οποία θα φιλοξενηθεί πιθανότατα σε έναν εκ των δύο τηλεοπτικών σταθμών Alpha – STAR. Στο γραφείο τύπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει φθάσει επίσης αίτημα για κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη του ζευγαριού σε lifestyle περιοδικό.

 

Είναι πιθανόν και σε αυτό να δοθεί θετική απάντηση. Για την επικοινωνιακή κάλυψη της στράτευσης αλλά και του γάμου του ζευγαριού θα επανέλθω με νέο ρεπορτάζ…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά στα Χανιά – Στον εισαγγελέα δύο άτομα για πρόκληση πυρκαγιάς στον Κάνδανο

Έκτακτες και τακτικές κρίσεις ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων