in

CryCry LoveLove

Η αλήθεια μόνο εδώ – Φεύγει η Μενεγάκη από το Mega; Αλλάζει ζώνη; Όλο το παρασκήνιο…

Βρισκόμαστε ακόμα θεωρητικά στις αρχές της σεζόν, ωστόσο έχει ξεκινήσει η παραφιλολογία σχετικά με το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί είναι αρκετά τα συμβόλαια που λήγουν. 

  • Εδώ και μέρες κυκλοφορούν αντικρουόμενα ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Στον Λιάγκα είπαν ότι μάλλον θα φύγει από το Mega και στη Σκορδά είπαν ότι μάλλον θα μείνει στο Mega αλλά δεν θα είναι πια στη μεσημεριανή ζώνη. Τι πραγματικά ισχύει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το Mega μπορεί να είναι ικανοποιημένο από τα εμπορικά έσοδα, ωστόσο δεν είναι τόσο μεγάλα όσο μπορεί να φανταστεί κανείς ή όσο περίμεναν και οι ίδιοι. Το βασικό πρόβλημα είναι όμως η χαμηλή τηλεθέαση, την οποία και θα ήθελαν να ανεβάσουν στη συγκεκριμένη ζώνη. Αυτό όμως δεν σημαίνει το υποχρεωτικό τέλος της από τη ζώνη. Πηγές μου από το Mega αναφέρουν πως αν η Ελένη Μενεγάκη δεχθεί να βάλει νερό στο κρασί της όσον αφορά τις οικονομικές της απολαβές, τότε όλα είναι ανοιχτά. 

  • Μη βιαζόμαστε. Από την άλλη, υπάρχει όντως ένα κλίμα που διαρρέεται από το περιβάλλον της παρουσιάστριας που κάνει πως πρώτη φορά εκείνη σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση, δηλαδή όχι ξανά καθημερινό μαγκαζίνο αλλά κάτι πιο βραδινό. Ίσως έχει αποφασίσει πως τα επόμενα χρόνια είναι και τα τελευταία στην τηλεοπτική της καριέρα και θέλει να την κλείσει διαφορετικά.

Σε περίπτωση που αυτή η σκέψη γίνει πράξη, τότε…

  • Σε λίγο θα έχουμε συνέχεια στο ρεπορτάζ..

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Η Ελένη πρέπει να κάνει μια ωραία βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή κάποια στιγμή.
    Έκλεισε ο κύκλος της καθημερινής πρωινής-μεσημεριανής εκπομπής της. Κούρασε.

Σεισμική δόνηση ανοιχτά της Κεφαλονιάς – 3,1 Ρίχτερ στο Ληξούρι

Θάνος Πετρέλης για τη ζωή του πριν από τη μουσική – Δούλευα με τον πατέρα μου στην οικοδομή