in ,

AngryAngry OMGOMG

Η αλήθεια για τον Παπανικόλα – Έτσι γκρεμίζεται το “αφήγημα” περί εγκληματικής οργάνωσης

Για μια ακόμη ημέρα δώσαμε το παρών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το ρεπορτάζ μας. Και το κάναμε καθώς έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε το κοινό για την εξέλιξη της υπόθεσης του θανάτου του καναλάρχη Κωνσταντίνου Παπανικόλα. 

  • Η αλήθεια είναι σκληρή. Και πρέπει να βγαίνει όπως είναι. Χωρίς περαιτέρω σχόλια. Και όταν έχεις βίντεο με τον Παπανικόλα απο τον Αύγουστο του 2022 να παρακαλάει τον Αστυνομικό Διοικητή του Ωρωπού να πάει στο σπίτι του… οφείλεις να το μοιραστείς με το κοινό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Η γυναικα ειναι αλλου ντ αλλου , δεν δινει χρονο για να μιλησει ο Γουμενιδης και να εχει μια ροη η ιστορια και να καταλαβει ο τηλεθεατης , ο Ρουλης πεταγεται και διορθωνει τον δικηγορο για το αειμνηστος, λες και εκει ειναι η ουσια ,ο Πουλοπουλος μειδια μολις εκφερει λογο ο Λαμπιρης γιατι τον θεωρει αγραμματο, ενω ο Πουλοπουλος ειναι δοκτωρας και φαινεται ….και ολο αυτο το τουρλομπουκι θεωρειται εκπομπη!!!! Ρε Κενου μιλα για τα ερωτικα σου καλυτερα και ασε τα υπολοιπα σε σοβαρους ανθρωπους και εσυ ρε Γουμενιδη τι μπλεκεσαι με τις κοτες και τα αχυρα;

Ελληνίδα παρουσιάστρια σε ακατάλληλες φωτογραφίες με ζαρτιέρες…

Ντέμης Νικολαΐδης – Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα του σύντροφος (φωτο)