in

OMGOMG LoveLove

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να φύγει και να είναι πρωτοσέλιδο»

Γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων μίλησε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

 

«Η μόνη που έφυγε με όλα τα φώτα στραμμένα επάνω της ήταν η Αλίκη. “Έφυγε” σαν τη Santa Evita, που λέμε. Είδαμε και την τελετή, κάθε μέρα μαθαίναμε από τα κανάλια τι συνέβαινε με την υγεία της. Έγινε αυτό που θα ήθελε κι εκείνη για τον εαυτό της» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας για την μεγάλη Ελληνίδα σταρ.

 

«Όπως έλεγε, δεν θα ‘θελε να φύγει και να βρίσκεται στις πίσω σελίδες των εφημερίδων. Ήθελε να είναι πρωτοσέλιδο και “έφυγε” πρωτοσέλιδο. Ίσως ήταν και ένα φαινόμενο της εποχής αλλά νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με μία τελείως προσωπική κατάσταση του καθενός, το πώς τοποθετεί τον εαυτό του στον χωροχρόνο» είπε στην πορεία της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος.

 

Στο τέλος ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκης: «Ήταν μία απλή γυναίκα στο σπίτι της, ντυμένη όμως πάντα με τον ρόλο της σταρ. Μπορεί να έτρωγες μαζί της και να μιλούσατε και παράλληλα να σε κοιτούσε και να σου έκανε κάποιες πόζες. Ήταν και σταρ και πολύ καλή ηθοποιός».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Μαργαρίτης – «Ερωτευόμουν με πάθος αλλά ήμουν από κανάρα σε κανάρα»

Ηλεία – Δεν άντεξε τελικά ο σκύλος που είχε βρεθεί σκελετωμένος και αλυσοδεμένος