in ,

LOLLOL CryCry OMGOMG

Η αλαζονεία Λιάγκα… τα ψεύτικα χαμόγελα του πάνελ και το «πούλημα» ανύπαρκτων θεμάτων

Πολυθεματικός βγήκε τελικά στην πρεμιέρα του ο Γιώργος Λιάγκας. Με ύφος πολλών καρδιναλίων καθώς φέτος δεν του «φορέθηκε» συμπαρουσιάστρια πρώτο όνομα και είχε την ευχέρεια να στήσει την ομάδα του μπροστά από τις κάμερες όπως ήθελε.

Δεν μπορείς όμως να κάνεις αντιπολιτευτική κριτική που βέβαια στοχεύει αλλού (στη μετάβαση στον ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1 διακαής διαχρονικός πόθος του Λιάγκα) όταν έχεις πολιτευτεί με συγκεκριμένο κόμμα στην περιοχή που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες και στην ουσία να έχεις «μαυριστεί» από τους ψηφοφόρους.

  • Γιατί να σας θυμίσω πως το 2007 ο Λιάγκας ήταν υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με το ΠΑΣΟΚ και δεν κατάφερε να εκλεγεί. Ένα ΠΑΣΟΚ που σε εκείνες τις εκλογές πήρε 38,1% στην Επικράτεια ως αξιωματική αντιπολίτευση εξέλεξε τρεις βουλευτές στο Νομό Λαρίσης αλλά ο Λιάγκας δεν ήταν μέσα σε αυτούς.

Το πάνελ τον υποδέχθηκε μάλλον «παγωμένο» και αμήχανο ενώ κατά τη γνωστή του προσφιλή τακτική ο Λιάγκας «πούλησε» ως αποκλειστικό το θέμα Σφακιανάκη που ήταν στην ουσία ένα πλάνο του καλλιτέχνη να μπαίνει στην είσοδο του σπιτιού του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τραγική η πρεμιέρα της Σκορδά – Ασύνδετο το πάνελ, κακές οι συνεντεύξεις, ελάχιστες ειδήσεις

Μακελειό στην Λούτσα – Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες οι έξι νεκροί