in

LoveLove CuteCute

Η ακομπλεξάριστη Λεοντίτση – Δείχνει κορμί μετά από δύο γέννες και στέλνει μήνυμα!

Τη Σοφία Λεοντίτση την είχαμε γνωρίσει μέσα από το “My Style Rocks’ όπου είχε αφήσει το δικό της στίγμα σε ό,τι είχε να κάνει με το styling και τη μόδα γενικότερα. Σε μία κατάθεση ψυχής της στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε χαρακτηριστικά:

 

  • «Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου, έτρωγα ό,τι ήθελα κι ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη κι οτιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρεί. Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά που θέλω να πετάξω από πάνω μου, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές που κλαίω γιατί έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτέλεσμα.

 

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφίες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολύ στους άλλους. Η ζωή έχει και τα κάτω της! Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό. Είναι όμορφη η αλήθεια και δεν είναι όλα μωρέ λάικ στη ζωή μας!».

Αν δεν είναι αυτό ένα πολύ αισιόδοξο και με θετική ενέργεια μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, τότε ποιο είναι;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Μας κάνει μάθημα? ένα υπερφίαλο ρηχό άτομο κάνει μάθημα σε εμάς ότι η ζωή δεν είναι μονο τα likes? επειδή τώρα το κατάλαβε? Νάσσο γιατί δίνεις βήμα σε αυτά τα άτομα?

Γιατί “φαγώθηκε” ο Διοικητής; – Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα στην “111 Πτέρυγα Μάχης”

Αηδίασαν μόλις έμαθαν από τι φτιάχνεται το ντονέρ – «Δεν πρόκειται να ξαναφάω»