in

Η ΑΕΚ καθιστά υπεύθυνους την Αστυνομία και την Ντιναμό για την δολοφονία του Μιχάλη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε για πρώτη φορά, μετά τα απίστευτα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 22χρονου οπαδού της Ένωσης.

  • Η Ένωση έριξε ευθύνες τόσο στη Ντιναμό Ζάγκρεμ, όσο και στην Αστυνομία για όσα έγιναν έξω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», με την ΠΑΕ να αποχωρεί από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που ήταν προγραμματισμένη ενόψει του σημερινού αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

  • Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Dinamo Zagreb, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

  • Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Μετά την φωτιά» – Οι ευχές της Κουλίεβα στην Μακρυγιάννη

Μαρία Μπεκατώρου – Ενοχλημένη με το MEGA. Ποιος είναι ο λόγος;