in

CryCry LOLLOL

H Ζουγανέλη εντελώς αμακιγιάριστη με σορτς, καπέλο

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι της Ελεονώρας Ζουγανέλη να είναι φουλ στις sold out συναυλίες της ανά την Ελλάδα, ξεκλέβει όμως λίγο χρόνο για μια βουτιά!

Πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη και με το σύνολο που αγαπάς. Επέλεξε τζιν σορτς, στιλάτες σαγιονάρες, το ολόσωμο μαύρο μαγιό της κι ένα ψάθινο καπέλο! «Τα ταξίδια συνεχίζονται…Αδιάκοπα. Συναυλίες, πρόβες, συναντήσεις. Τραγούδια, νέα κριμένα, νέοι συνεργάτες, νέες εμπειρίες. Να χωρέσω μια κλεφτή, βιαστική βουτιά για το καλό; Θα το τολμήσω…Και μην το πεις πουθενά», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

 

 

«Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι.Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάντα. Με αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα», έχει πει η ίδια για την αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών της. Μόνο που η εικόνα είναι τόσο μακρινή που δεν καταλαβαίνουμε αν είναι ή όχι αμακιγιάριστη. Τυχαίο;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρόμος για 14χρονο στη Θεσσαλονίκη – Ανήλικοι τον απείλησαν και…

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη – Διέρρηξε καταστήματα έχοντας πάνω του… σπαθί!