in

OMGOMG

H Τζώρτζια για τον νεκρό ανιψιό της – «Έχανε αίμα στο βουνό για πέντε ώρες ώσπου έσβησε»

Η Τζώρτζια Κεφαλά, σε συνέντευξη της, στην εφημερίδα Espresso και την Βίβιαν Μπενέκου αποκάλυψε λεπτομέρειες για το περιστατικό που την έχει στιγματίσει. Τον μαρτυρικό θάνατο του ανιψιού της.

Γιατί και πώς μπήκε η πολιτική στη ζωή σας;

 

«Παρόλο που χρόνια παιδεύομαι μαζί με άλλους συναδέλφους για την ανύπαρκτη στήριξη του πολιτισμού στη χώρα μας, ούτε που μου περνούσε από το μυαλό να ασχοληθώ με την πολιτική. Ούτε καν σε δημόσια υπηρεσία δεν ήθελα να μπαίνω!

Η γραφειοκρατία και η κωλυσιεργία πραγματικά με εξαντλούν ακόμα και τώρα. Πίστευα επίσης, λανθασμένα, πως είναι δουλειά άλλων η οργάνωση της ζωής μας. Όλα αυτά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, όταν ο βαφτισιμιός μου Ερμής Θεοχαρόπουλος έχασε τη ζωή του στα βουνά των Τζουμέρκων από σωρεία παραλείψεων και ελλείψεων, αφού αιμορράγησε στο βουνό για πέντε ατελείωτες ώρες μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Αυτό το γεγονός με σημάδεψε βαθιά και, ύστερα από διαμαρτυρία των γονιών του -δική μου φυσικά-, αλλά και πολλών άλλων, έφτασε το θέμα στη Βουλή με ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο για τη σύσταση εναέριας διάσωσης. Αυτό έδειχνε για ακόμα μια φορά τη δύναμη του πολίτη εν τη ενώσει. Κατάλαβα πως, όταν παλεύεις για έναν σκοπό, υπάρχει περίπτωση να ακουστείς». 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μόνο εδώ – Αυτό είναι το νέο talent show του Open. Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα

Θρίλερ – Ο Θωμάς βγήκε για περπάτημα στο Κορώπι και … εξαφανίστηκε