in

OMGOMG

H συναυλία της Taylor Swift στο Seattle προκάλεσε σεισμό 2,3 ρίχτερ

Οι συναυλίες της Taylor Swift αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο επιτυχημένες με πολλές χιλιάδες κόσμου να τις παρακολουθούν, ενώ ήδη οι συναυλίες που θα δώσει παγκοσμίως το 2024 είναι sold out.

 

  • Πέρα από αυτό, όμως η τραγουδίστρια κατάφερε να προκαλέσει κανονικά σεισμό 2,3 ρίχτερ στην πρόσφατη συναυλία της επειδή χόρευε το κοινό της. H Taylor Swift διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καλλιτεχνικά, αφού οι συναυλίες του Eras Tour της είναι sold out ενώ οι προγραμματισμένες της συναυλίες σε όλο τον κόσμο για το 2024 είναι ήδη και αυτές sold out.

 

Δεν είναι να απορεί κανείς γι’ αυτό, μιας και η τραγουδίστρια με το τελευταίο της άλμπουμ «Speak now», έσπασε όχι ένα αλλά δύο ρεκόρ. Αρχικά, έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που έχει τέσσερα άλμπουμ ταυτόχρονα στο Top 10 του Billboard. Αυτό το αξιοσημείωτο κατόρθωμα δεν έχει επιτευχθεί από γυναίκα καλλιτέχνη από τότε που το Billboard συγχώνευσε τα μονοφωνικά και στερεοφωνικά διαγράμματα άλμπουμ τον Αύγουστο του 1963.Παράλληλα, το «Speak Now (Taylor’s Version)» οδήγησε την Taylor Swift στο να έχει 12 Νο.1 άλμπουμ, εδραιώνοντας τη θέση της ως η ερμηνεύτρια με τα περισσότερα άλμπουμ στα charts, ξεπερνώντας την προηγούμενη κάτοχο του ρεκόρ, την Barbra Streisand, που είχε 11. Πλέον, θεωρείται μία από τους θρύλους της μουσικής ενώ πάνω από αυτήν – τουλάχιστον για τώρα – βρίσκονται οι Beatles με 19 και ο Jay-Z με 14 Νο.1 άλμπουμ.

 

Αυτή τη φορά η Taylor Swift έσπασε ακόμα ένα «ρεκόρ», αφού η συναυλία της κατάφερε να προκαλέσει σεισμική δόνηση μεγέθους 2,3 ρίχτερ στην περιοχή του Seattle.Όπως έγραψαν οι New York Times το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Taylor στο Seattle στάλθηκαν σήματα στους σεισμολόγους του Βορειοδυτικού Σεισμικού Δικτύου του Ειρηνικού περίπου ισοδύναμα με σεισμό 2,3 ρίχτερ.

 

  • Ένας σεισμολόγος της περιοχής δήλωσε πως αυτό ήταν φυσικό, μιας και ήταν μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει με 70.000 άτομα να βρίσκονται κάτω από την σκηνή και να παρακολουθούν τραγουδώντας και χορεύοντας τη συναυλία της.

 

Αν σκεφτεί κανείς και τη δόνηση που προκαλείται από τα ηχοσυστήματα της συναυλίας είναι λογικό, σε συνδυασμό με τον τόσο κόσμο, να δημιουργηθούν έντονες δονήσεις στο έδαφος.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Προσοχή – Αυτός είναι ο Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς

Μάχη για μια ξαπλώστρα δίνουν από τα χαράματα οι τουρίστες – VIDEO