in

H Φάρμα – Ο παίκτης που πάει κατευθείαν στην τελική τετράδα και η ανατροπή

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες έπρεπε να βάλουν χθες (13/12) τα δυνατά τους για να κερδίσουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Στη Μονομαχία του Αχυρώνα, η Κριστίνα Μπάκος πάλεψε σκληρά απέναντι στον Άλκη Λαδά, αλλά δεν κατάφερε, τελικά, να παραμείνει στη «Φάρμα». Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, καθώς όλοι εκτιμούσαν πολύ την Κριστίνα για όσα προσέφερε, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο κομμάτι της διαβίωσης.Όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο όλοι περίμεναν τη σημερινή δοκιμασία και έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ασυλία.

  • Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλώς όρισε την τελική 7αδα της «Φάρμας», που αποτελείται πλέον αποκλειστικά από άντρες. Στη σημερινή δοκιμασία οι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν με τεντωμένα χέρια δύο «κουβάδες», που καθένας τους περιείχε τρία λίτρα νερό. Αυτός που θα λύγιζε πρώτος θα ήταν αυτόματα μονομάχος και θα πρέπει να αγωνιστεί την επόμενη μέρα στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Μάλιστα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού ήρθε η μεγάλη ανατροπή καθώς από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της μονομαχίας ο Νίκος Παρλαντζάς άφησε κάτω τους κουβάδες περνώντας το μήνυμα ότι θέλει να είναι ο πρώτος μονομάχος. Ο απώτερος στόχος του ήταν να αντιμετωπίσει στη μονομαχία αποχώρησης τον Γιώργο Τσάμη τον οποίο πλέον λέει και ξαναλέει ότι θέλει εκτός παιχνιδιού πριν φύγει, όπως τόνισε, ο ίδιος.Αυτός που κατάφερε να κρατήσει περισσότερη ώρα τους κουβάδες κέρδισε, ίσως, την πιο σημαντική ασυλία, μέχρι τώρα, που τον οδήγησε απευθείας στην τελική 4αδα της «Φάρμας»! Και ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τέλλιο ο οποίος αν και κουράστηκε πολύ και πιάστηκε, κατάφερε τελικά να πάρει την ασυλία και μία θέση στην τελική 4άδα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στο φως το ένοχο μυστικό της «αυτοκρατορίας» Schumacher

Κώστας Αρζόγλου – Σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους