in

LoveLove CuteCute

H αμακιγιάριστη photo της KatKen έφερε αντιδράσεις από τους fans

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλύτερα από ποτέ στην επαγγελματική ζωή της, με τους περισσότερους συνεργάτες της να θεωρούνται φίλοι ζωής αλλά και στα προσωπικά της.

  • Εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αποφορτίζεται και «γεμίζει μπαταρίες» για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στα πλατό του ΑLPHA.

 

Η 38χρονη και η παρέα της επισκέφθηκαν τις Κυκλάδες και ζουν στο έπακρο την κάθε στιγμή των διακοπών τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τήνο.

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φωτο …για κάποιο λόγο σας αρεσε πολύ …Ξέρετε γιατί; γιατί είμαι φυσική ,χαρούμενη,ευγνώμων και ήρεμη … Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί… Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου μου λείψατε», έγραψε η ΚatKen στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

  • Η Κατερίνα Καινούργιου σε βραδινή της έξοδο στην Χαλκίδα εμφανίστηκε άβαφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Μέσα από τα stories αλλά και τα posts της παρουσιάστριας είδαμε το κυκλαδίτικο τοπίο, τα γραφικά χωριά και σπάνιες φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όπως αυτή που ακολουθεί.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να επισημάνουν πόσο όμορφη είναι η πιο φυσική πλευρά της, χωρίς έντονο μακιγιάζ και στυλιζαρισμένα χτενίσματα. «Υιοθέτησε λοιπόν αυτό το style και στην εκπομπή σου!», «Άβαφτη σαφώς καλύτερη κι απλή όταν είσαι», «Κορίτσι μου όμορφο, η πιο όμορφη φωτό σου», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στις makeup free αναρτήσεις της παρουσιάστριας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ποδηλάτης έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Κορονοϊός – Τι γνωρίζουμε για τις νέες παραλλαγές; Το φθινόπωρο τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια