in ,

CuteCute LOLLOL CryCry

H αλήθεια του Τριαντάφυλλου – Οι τέσσερις back to back αποτυχίες της κατσικοπόδαρης Παπαγεωργίου

Δεν συμφωνώ πολλές φορές με τις απόψεις του. Αυτή όμως τη φορά συμφώνησα στο 100% με όσα είπε ο «Ντάφι» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Kalokairi yes». Κανένα πρότζεκτ και ήταν πολλά και διαφορετικά από αυτά που ανέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το GNTM δεν ευδοκίμησε… Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

  • Καλοκαίρι του 2020: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φεύγει από το GNTM και παίρνει εσωτερική μεταγραφή στον Alpha (Είχε ήδη αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς το κανάλι) για την καθημερινή εκπομπή «Pop Up». Σε όλη τη σεζόν έκανε τραγικά μονοψήφια και ούτε η έλευση της έμπειρης Ελεάννας Τρυφίδου στην αρχισυνταξία έσωσε την εκπομπή.
  • Φθινόπωρο του 2021: Ο Alpha δίνει δεύτερη ευκαιρία στην Παπαγεωργίου με το παιχνίδι μόδας «Style me up». Ο Κοκλώνης παίρνοντάς το τότε από το Open στον Alpha κάνει σημαντικές αλλαγές και αυξάνει το μπάτζετ. Και πάλι τίποτα με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν.
  • Φθινόπωρο του 2022: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ναι μεν σκεπτική αποφασίζει να δώσει στην Παπαγεωργίου μια ακόμη ευκαιρία ως παρουσιάστρια του ριάλιτι σχέσεων «Love Island». Τραγικά μονοψήφια οδηγούν στο πρόωρο φινάλε του ριάλιτι.
  • Β’ μισό σεζόν η Χατζηπαντελή αρνείται να είναι στην επιτροπή του «My Style Rocks» και η Παπαγεωργίου επιστρέφει σε θέση κριτή.Ναι μεν τα «έλεγε» αυτή τη φορά ωστόσο ένα παιχνίδι μόδας που κλείνει με μονοψήφιο μέσο όρο δεν το λες επιτυχημένο. Εδώ η αποτυχία ήταν και των υπολοίπων βέβαια…

 

Αυτή είναι η σόλο καριέρα της Παπαγεωργίου στην Ελληνική τηλεόραση και σωστό το φινάλε της γνώμης του Τριαντάφυλλου: «Πολύ ωραία, όμορφη και καλή είναι, αλλά δεν έγινε και κάτι. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Η Βίκυ Καγιά είναι star. Έτσι είναι η ζωή, αλλά αποτυχία στην αποτυχία δεν γίνεται».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Η Ηλιανα Παπαγεωργίου είναι εμμονικη απέναντι στην Βίκυ Καγια. Αφήνει αιχμές για τραμπουκισμο από πλευράς της Καγια. Κανονικά η μάνατζερ της θα έπρεπε να την συμβουλευσει να χαράξει δική της πορεία και όχι να ψάχνει να γίνει Καγια στη θέση της Καγια .
    Η Καγια ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη μου, ωστόσο ξέρει να διαχειρίζεται την εικόνα της πολύ καλύτερα από την Παπαγεωργίου.

  2. Ποσο δίκιο έχετε. Πραγματικά όταν την βλέπω αλλάζω κανάλι. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν τα κανάλια ότι ο κόσμος δεν την συμπαθει. Υπάρχουν τόσοι άλλοι αγαπητοί και άξιοι.

Τράπεζα της Ελλάδας – Αυξήσεις δανείων και καταθέσεων τον Ιούνη

Φωτιές – Κάηκε το φέρετρο με τον νεκρό από πυρκαγιά σε σπίτι την ώρα της κηδείας