in ,

LOLLOL CryCry

H αλήθεια που δεν γράφει κανείς για το «Survivor» – Περιμένουν να κάτσει η τηλεθέαση κάτω του 15% στον ΣΚΑΪ

Προφανώς και τα νούμερα της πρεμιέρας του «Survivor» ήταν καλά. Όμως σε τίποτα δεν δικαιολογεί το δελτίο τύπου που έφυγε από τον ΣΚΑΪ αναφέροντας το 24,8% στο δυναμικό κοινό. Απ’ τα χαμηλότερα νούμερα για πρεμιέρα του ριάλιτι. Με καινούργια πρόσωπα.

 

  • Το κυριότερο;

 

Χωρίς ανταγωνισμό απέναντι σε μια μέρα που πολλά σπίτια γιόρταζαν… Υπάρχει άνοδος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αν κρίνει κανείς από τα φετινά 4αρια και 5αρια στη βραδινή ζώνη ωστόσο όλο αυτό δεν φαίνεται πως θα κρατήσει για πολύ.

 

  • Πίσω από τις στοχευμένες διαρροές τα στελέχη του καναλιού είναι πολύ ανήσυχα και κάνουν προβλέψεις για πτώση της τηλεθέασης κάτω του 15%.

 

Άλλωστε αναμένεται η επιστροφή των σειρών αλλά και του «Master Chef». Σε περίπτωση λοιπόν υποχώρησης σε νούμερα της τάξης του 12% και 13% οι εξελίξεις θα είναι άμεσες:

 

 

  • Πρώτον θα πιεστεί αφόρητα ο Ατζούν να ρίξει το κόστος του επεισοδίου (το έχει κάνει ήδη γι’ αυτό και η ρήτρα τηλεθέασης έπεσε στο 15%).
  • Δεύτερον να βάλει παίκτες αποκλειστικής επιλογής του ΣΚΑΪ.
  • Τρίτον να επαναφέρει την ψηφοφορία που βέβαια θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς όσοι παίκτες θα έχουν αποχωρήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή θα βγουν στα κανάλια και θα φωνάζουν για αδικίες.

 

Αν λοιπόν κάποιος έμπειρος διαβάσει σωστά τα νούμερα της πρεμιέρας θα καταλάβει ότι ήταν προβληματικά. Γι’ αυτό απ’ ότι μαθαίνω αυτή τη στιγμή στα άλλα κανάλια δεν υπήρχε το πρωί της Δευτέρας ιδιαίτερο άγχος. Μάλιστα κάποιοι περίμεναν τηλεθέαση μεγαλύτερη του 30% σε μέσο όρο.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νεκρή η Γεωργία Μουράτη – Την εκτέλεσε με πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό

Αγριεύει ο καιρός – Ραγδαία επιδείνωση από το βράδυ. Χαλάζι, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια