in ,

CryCry LOLLOL

H αλήθεια που δεν γράφει κανείς για το «Shopping Star» – Τα δοκιμαστικά για το «ξεκάρφωμα» και οι απευθείας αναθέσεις…

Πολλούς παραξένεψε η δήλωση της Αθηνάς Οικονομάκου ότι θα παρουσίαζε εκείνη το «Shopping Star» αλλά τελικά επέλεξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς».


Και επανήλθε λοιπόν με την ίδια δήλωση η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν».

  • Η αλήθεια δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα… Τα πάμπολα δοκιμαστικά που έγιναν στο «Shopping Star» ήταν για ξεκάρφωμα και για να συνεχίσει να «παίζει» ως είδηση το παιχνίδι μόδας σε πρωϊνάδικα και sites μετά την αποχώρηση της Καγιά.

Τρεις ήταν οι επιλογές λοιπόν και μάλιστα με τη σειρά που σας γράφω:

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στη Μπέττυ Μαγγίρα. Η κατάσταση ακόμη τότε ήταν με το Open πολύ μπερδεμένη και το θέμα δεν προχώρησε.

Η Οικονομάκου έκανε δοκιμαστικό για δική της όμως ασφάλεια και έχοντας ήδη το «Ok» από την παραγωγή και το κανάλι να το αναλάβει. Όπως είπε ταυτόχρονα ήρθε η πρόταση από μυθοπλασία και αυτό επέλεξε γιατί σωστά κατά τη γνώμη μου θεώρησε ότι της ταιριάζει καλύτερα και από μόνο του είναι πιο ασφαλές.

Το τρίτο τηλέφωνο και το τελικό ήταν στην Παπαγεωργίου που είχε ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον ΣΚΑΪ για να συνεχίσει στην επιτροπή του «My Style Rocks» (Το κανάλι τρέχει πλέον το πρότζεκτ αφού έχει γίνει εσωτερική παραγωγή και όχι ο Ατζούν).

  • Το Star έδωσε μονοετές στην Παπαγεωργίου και εκείνη μετά την κατάλληλη συμβουλή ζήτησε και πήρε διετές κλειστό με έναν ακόμη χρόνο από πλευράς καναλιού. Και επίσης υπάρχει προφορική συμφωνία να είναι εκείνη παρουσιάστρια του GNTM όταν επιστρέψει το πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν κλείστηκε το deal και το μέλλον του θα το αποφασίσει σύντομα η AGB

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έκρηξη φιάλης υγραερίου στις Μοίρες «έστειλε» με εγκαύματα μάνα και κόρη στο νοσοκομείο

Θλιβερό ρεκόρ πνιγμών στις Ελληνικές θάλασσες – Πάνω από 150 νεκροί τον Ιούλιο