in ,

CryCry LOLLOL

H αλήθεια για τον χωρισμό Βασάλου – Βαλαβάνη και η συμφωνία με τον Ατζούν

Οι πληροφορίες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Πριν καν το τέλος της προβολής του Asian Express λέγεται πως είχαν χωρίζει Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι ακούγεται έντονα ότι προσπάθησαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους. Τι γίνεται τώρα με τον Ατζούν:

  • Είχε ακουστεί έντονα πως στη συμφωνία του πρώην ζευγαριού για να συμμετάσχει στο ριάλιτι υπήρξε όρος να μην ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με κάποιους μάλιστα και χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενά η συγκεκριμένη πληροφορία με εξτρά οικονομική αμοιβή. Τί έγινε στην πραγματικότητα:

Το ζευγάρι ναι μεν δεν ανακοίνωσε ούτε πριν αλλά ούτε και κατά τη διάρκεια της μικρής συνύπαρξης του ριάλιτι τον χωρισμό του αλλά δεν έδειχνε κιόλας να έχει σχέση. Ούτε καν να το υπονοεί. Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ούτε στο πρώην ζευγάρι βγήκε ούτε και στον Ατζούν…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. βασ ηταν τελειως αδιαφορος εδω κ καιρο , το ποιο αβολο δε η αποχωρηση της που ειχε κρεμαστει πανω του κ ο καημενος ειχε μεινει παγωτο με τοσο συναισθημα την εσπρωχνε

  2. Ναι ρε φίλε. Καθόλου δεν ταιριάζαν. Σώθηκε ο άνθρωπος από την μέγαιρα. Γλίτωσε.
    Αυτή παραείναι κτητική. Το παρατήρησα κι εγώ αυτό με την αποχώρησή της. Ήταν όντως πολύ αμήχανο.

Αντώνης Λουδάρος – «Για έναν μήνα έπινα μόνο υγρά, τρεφόμουν με κόκα κόλα και φρυγανιές»

Ο πρώτος απολογισμός του «Survivor» – Ελάχιστα κέρδη για τον ΣΚΑΪ και σοβαρές ζημιές για τον Ατζούν.