in

OMGOMG

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Ισόβια στον 55χρονο που δολοφόνησε τη 48χρονη Νεκταρία

Ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης στον 55χρονο, ο οποίος δολοφόνησε με 25 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του, Νεκταρία, τον Οκτώβριο του 2021 στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Η γυναικοκτονία, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, έγινε σε χώρο ξενοδοχείου, όπου η γυναίκα είχε πάει να εργαστεί ως καμαριέρα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που φέρνει στο φως το neakriti, το δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η υπόθεση ύστερα από δύο αναβολές την Παρασκευή, επέβαλε επιπλέον στον κατηγορούμενο και 12 μήνες και 1.000 ευρώ πρόστιμο για οπλοχρησία και άλλους 12 μήνες για οπλοκατοχή.

Ο δράστης, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του που σκότωσε τη μάνα τους και δήλωσε μετάνοια. Παρέμεινε σκυφτός και αμίλητος καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Στην απολογία του είπε ότι την είχε δει εκείνο το πρωινό να κατευθύνεται στη δουλειά της με το αυτοκίνητο. Της έκανε νόημα και δεν σταμάτησε και τότε την ακολούθησε στο ξενοδοχείο. «Ντρέπομαι να πω όσα μου είπε και θόλωσα» συνέχισε ο κατηγορούμενος.

Στη δίκη ήταν διχασμένη και η οικογένεια, καθώς ο μεγάλος γιος κατέθεσε υπέρ του πατέρα του, λέγοντας ότι υπήρχε αίσθημα ντροπής καθώς η μητέρα τους είχε σχέση με φίλο του πατέρα του.

Η κόρη βρέθηκε απέναντι, στην πολιτική αγωγή, λέγοντας ότι ο πατέρας ήταν βίαιος και πως τους χτυπούσε με μια κουτάλα του φαγητού. Η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε από το Δικαστήριο της Νεάπολης, μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Μαριάννα Λάτση – Ανανεωμένη, σε ταβέρνα στα Μετέωρα με τα δύο παιδιά της, Εριέττα και Φίλιππο (φωτο)

Μητέρα μάχεται για να διακοπεί η μηχανική υποστήριξη στον γιο της – «Αφήστε τον να φύγει»