in

CryCry OMGOMG

Γρηγόρης Λέων – «Η ιατροδικαστική μπορεί να αναδείξει χρήσιμα συμπεράσματα στην στοιχειοθέτηση της υπόθεσης του Μεσολογγίου»

Ραγδαίες και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες, με το πτώμα του Μπάμπη, που βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή, να έχει αρχίσει να «μιλάει» στους ιατροδικαστές.
Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να πάει αυτές τις ώρες προς τις Αρχές.

Οι ιατροδικαστές θα ψάξουν τα ρούχα και τα νύχια του Μπάμπη Κούτσικου.

Παράλληλα, εξονυχιστικός είναι και ο έλεγχος στην περιοχή, ψάχνουν DNA του δράστη ή των δραστών και να δουν αν υπάρχουν ίχνη πάλης.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στο mega για το τι στοιχεία μπορούν να αντληθούν από τη σορό.

«Είμαστε μεν μακριά από την στιγμή την θανάτου, δηλαδή αρκετές μέρες μετά, αλλά δεν είμαστε σε τέτοια απόσταση που να μην μπορεί η ιατροδικαστική διερεύνηση να αναδείξει χρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα για την περαιτέρω στοιχειοθέτηση της υπόθεσης. Έχουμε πυροβολισμό με συγκεκριμένη καραμπίνα και συγκεκριμένο τύπο φυσιγγίων. Εάν είναι η κατεύθυνση ( της βολής) από πάνω προς τα κάτω, σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο, προφανώς αυτός σε κατωφερέστερο σημείο μπορεί να είναι ακόμα και στα γόνατα, αν βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια, και να έχει από πάνω του κάποιον με παρατεταμένο το όπλο. Ο ιατροδικαστής μπορεί να βγάλει συμπέρασμα και ως προς την κατεύθυνση κι ως προς την απόσταση που υπήρχε ανάμεσα στο δράστη και στο θύμα».

Καταλήγοντας ο κ. Λέων τόνισε ότι σημαντική θα είναι η έρευνα που θα γίνει τόσο στον χώρο από την μεριά των αστυνομικών Αρχών όσο και στα ρούχα, όπου υπάρχει η ελπίδα να βρεθεί γενετικό υλικό.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Λιάγκας σε Γιώργο Νταλάρα -«Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ»

Τάνια Τσανακλίδου – «Δεν το ξέρει κανένας, σας το λέω, τον άλλο μήνα θα δικαστώ»