in

Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Κρατάω την πρώτη μου μέρα στην τηλεόραση για το ντοκιμαντέρ που μου φτιάχνουν»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Βάσω Λασκαράκη και την εκπομπή, The Break.

Ο παρουσιαστής έκανε μαθήματα τηλεόρασης, εξέφρασε την άποψή του για το «σταριλίκι» κάποιων προσώπων της τηλεόρασης αλλά και το ζήτημα με τα κιλά.

«Υπάρχουν 10-15 άνθρωποι που δεν συμπαθιόμαστε, δεν τους έχω καλέσει ποτέ. Υπάρχουν και κάποιοι ηθοποιοί που μου έχουν θυμώσει γιατί δεν δίνουν συνεντεύξεις. Με παίρνουν τηλέφωνο να κόψω πράγματα που έχουν πει και βεβαίως για είσαι χαρούμενος και να ξανάρθεις. Δεν καταλαβαίνω το “σταριλίκι” να μη δίνεις συνέντευξη ενώ πληρώνεσαι από ένα κανάλι. Εσύ ποιος είσαι που δεν έρχεσαι να μιλήσεις 15 λεπτά για τη δουλειά; Θα το δεχτώ να μου πεις ότι δεν θες να μιλήσεις για τα προσωπικά σου και μόνο για τη δουλειά σου. Αλλά τι μόδα είναι αυτή που δεν δίνουν συνεντεύξεις; Το σέβομαι ανθρώπινα αλλά δεν το επικροτώ επαγγελματικά. Είναι άκρως αντιεπαγγελματικό για μένα.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάω κάθε πρωί. Τα περιμένω πως και πως και με αγχώνουν πολύ. Είναι σαν να μου λες ότι έχω ένα μαγαζί και πρέπει να βγάλω το ζήτα κάθε βράδυ. Η δική μας δουλειά είναι και λίγο άδικη. Πάμε σε έναν παρουσιαστή 33 χρόνια και περιμένουν να “ξεφουσκώσει”. Βλέπω τη Ρούλα, βλέπω τον Αντρέα. Ωραίες οντότητες! Θα ήθελα να παρουσιάσει και άλλα πράγματα ο Αντρέας Μικρούτσικος. Στην Αμερική θα τους είχαν πολύ ψηλά.

Είμαι από το 1991 στην τηλεόραση. Κρατάω την πρώτη μου μέρα στην τηλεόραση για το ντοκιμαντέρ που μου φτιάχνουν. Θα έχει μια περιγραφή σκηνοθετική με το πως έφτασα στην Αθήνα με μια γκρι βαλίτσα. Ξεκίνησα εδώ και καιρό να κρατάω αρχεία και στοιχεία. Γιατί είναι παράξενο στην Ελλάδα να κάνουμε ντοκιμαντέρ για έναν άνθρωπο;

Τηλεοπτικά βραβεία, άφαντα! Υποκλίνομαι στον κόσμο γιατί πήρα 12-13 βραβεία. Δεν υπάρχουν πλέον βραβεία στην τηλεόραση. Γίνονται τόσο συγκλονιστικές δουλειές, ωραία σήριαλ και κανείς δεν δίνει ένα βραβείο για τόσο καλή δουλειά. Η τηλεόραση διασκεδάζει εκατομμύρια ανθρώπους δωρεάν. Την λατρεύω την τηλεόραση, μπορεί να βλέπω 24 ώρες το 24ωρο.

Με θλίβει ότι δεν υπάρχουν νέα παιδιά όσο θα έπρεπε. Ενώ η τηλεόραση άνοιξε τις πόρτες για νέα πρόσωπα, ίσως δεν υπάρξουν τα 2-3 που θα κάνουν το μπαμ, τη διαφορά.

Έχει χώρο στην πρωινή ζώνη ο Όμορφος κόσμος. Το βλέπω το πρωί στο ραδιόφωνο! Κάνουμε μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Στα συνταρακτικά γεγονότα λέω “με συγχωρείτε, δεν είμαι ειδικός να σχολιάσω”. Στα Τέμπη ζητήσαμε συγγνώμη και σταματήσαμε για 4-5 μέρες.

Στις πρωινές εκπομπές όλοι κάθονται! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιος να σηκωθεί όρθιος, να πει “καλημέρα”. Όλοι κάθονται σε ένα γραφείο και σχολιάζουν!

Είμαι ευτυχισμένος όταν κάνω τηλεόραση. Μπορεί να κοιμάμαι και να σηκωθώ αν μου πεις “είμαστε στον αέρα”. Θα πεις “ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του”. Η τηλεόραση είναι η προέκταση της ζωής μου! Δεν μπορώ να ζητάω να μου πεις τη ζωή σου και εγώ να έχω μια ζωή κρυφή. Έχω αποφασίσει μετά τα 33 μου ότι δεν θα πω ποτέ ξανά ψέματα. Σοκάρονται με τις αλήθειες μου! Από την στιγμή που είσαι παρουσιαστής θα τα πεις όλα. Αν θες να σε πιστεύουν!.

Είπα για τα φάρμακα για το αδυνάτισμα και κόντεψα να σκοτώσω 3 ανθρώπους σε ένα βράδυ. Ξέρω τον πόνο να έχεις πολλά κιλά και τι παίδεμα είναι. Το μπούλινγκ που τρως για τα κιλά. Να έχεις στεναχωρηθεί, να έχεις ακούσει και άλλα τόσα πράγματα, θα κάνεις τα πάντα! Αυτό θα με οδηγούσε σε ένα τέλος της ζωής μου».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έρευνα σοκ για την Ελλάδα – Έχουμε το πιο αργό Ίντερνετ στην Ευρώπη

Τροχαίο στην Νέα Ιωνία – Πάνε τα αυτοκίνητα (φωτογραφίες)