in

Γρηγόρης Αρναούτογλου – “Είπα πως αν θέλουν να μείνω στον ΑΝΤ1, θα μου κάνουν αυτό το χατίρι. Θα το βάλουν στο συμβόλαιο”

Στον καναπέ του “Καλύτερα δε Γίνεται” βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το μεσημέρι της Κυριακής, παραχωρώντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το λόγο που σταμάτησε να μιλά στους ρεπόρτερ και την περίοδο που βρέθηκε στην πρωινή ζώνη, αλλά έδωσε και τη δική του απάντηση σε όσους τον σχολίασαν για την τριπλή του παρουσία στον ΑΝΤ1.

Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως ο παρουσιαστής έχει πάρει πολλές συνεντεύξεις αλλά σπάνια εμφανίζεται στην τηλεόραση, ο Γρηγόρης Αρανούτογλου εξήγησε πως “Σταματούσα στον δρόμο, γιατί νιώθω ότι είμαι ρεπόρτερ του δρόμου. Θεωρούσα ότι οι συνάδελφοι, ρεπόρτερ του δρόμου έπρεπε να πάρουν μια δήλωση. Κάποιος έκανε κάτι που με στενοχώρησε, μου είπε μια λάθος ατάκα που είπε ο Λιάγκας στον αέρα και εγώ αντέδρασα άσχημα. Από τότε είπα “δεν ξανακάνω δήλωση μέχρι να ηρεμήσω”. Γιατί αυτό που μου κάνατε, να λέτε ψέματα μόνο και μόνο για να βγάλω μια αντίδραση, είναι σιχαμερό. Σταματάω και κάνω τη δική μου αποχή από τους ρεπόρτερ του δρόμου, μέχρι να νιώσω καλύτερα και να το ξανακάνω… Δεν θα μπω στη διαδικασία να πούμε ψέματα για να βγει η είδηση. Ας πάει πίσω η είδηση. Εκείνα τα χρόνια προσπαθούσαν να φέρνουν πράγματα, αν δεν τα έφερναν, δεν τα έφερναν”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι φέτος είχε αναλάβει τρεις εκπομπές στον ΑΝΤ1, ο δημοφιλής παρουσιαστής σημείωσε ότι “Τους καταλαβαίνω και μπορεί να έχουν και δίκιο. Σου λέει ο άλλος ‘γιατί;’ Ήμουν πάντα ανοιχτός αλλά έκατσε η συγκυρία τώρα και είχα τρεις εκπομπές. Ουσιαστικά δύο θα ήταν οι εκπομπές. Ο ‘Εκατομμυριούχος’ ήταν ένα παιχνίδι που το έβλεπα πεταμένο στα συρτάρια του Κραγιάννη και μου έλεγαν ότι δεν το θέλουν, δεν πάει καλά. Τους είπα πως αν θέλουν να μείνω στον ΑΝΤ1, θα μου κάνουν αυτό το χατίρι. Θα το βάλουν στο συμβόλαιο και αν δεν πάει καλά θα αναλάβω εγώ την ευθύνη. Προς τιμήν τους το έβαλαν και έγινε επιτυχία. Το ‘RoadShow’ ήταν μόνο 12 επεισόδια. Έπαιξε τρεις μήνες. Είχα ανάγκη να βγω στο δρόμο, ήταν ψυχοθεραπεία. Μου είπαν ‘Μετά από τόσα χρόνια θα πάρεις μικρόφωνο και θα ξαναβγείς στο δρόμο;’ Για εμένα αυτό είναι η ζωή μου… Επειδή συνεχώς κάποιοι με λοιδορούν, είναι όλα αφιερωμένα στο Θεό. Ο,τι πει ο Θεός. Αν μου ‘πει’ να σταματήσω, τότε θα το κάνω”.

Επιπλέον, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε στην πρωινή ζώνη, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας πως “Όταν μου είπαν να πάω απέναντι από τη Μενεγάκη, ήμουν στο Survivor. Μου είπε ο Πέτρος Μπούτος να κάνω πρωινό και σκέφτηκε ’27 χρονών άντρας, απέναντι από την Μενεγάκη που έκανε 50% και 70%, που να πάω;’Αλλά μετά αναρωτήθηκα για ποιο λόγο κάνω αυτή τη δουλειά. Ρίσκο θέλει. Ή θα γουστάρεις και θα ρισκάρεις και θα πεις ότι τα κατάφερα ή κάτσε σπίτι σου. Όποιος φοβάται κάθεται σπίτι και κοιμάται. Δέχτηκα να πάμε απέναντι από την Μενεγάκη και είπα ότι θα κάνουμε τη διαφορά. Και έγινε το μπαμ. Πρώτη χρονιά ισοπαλία, δεύτερη κερδίσαμε. Ποιος το περίμενε; Και από εκεί ξεκίνησαν όλα τα καλά”.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός στη Νέδα – Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα

Αγρίνιο ΤΩΡΑ – Δίωξη για την 100% θνητότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου