in

LOLLOL CryCry

Γνωστός Παραγωγός απέσυρε την πρότασή του στον Γεωργούλη για πρωταγωνιστικό ρόλο

Έχει να εμφανιστεί πολλά χρόνια στην Ελληνική μυθοπλασία. Οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν σε ρόλο κριτή στο «Familiar» του ΑΝΤ1 αλλά και παρουσιαστής του «Joker» στο Open.

  • Οπότε ενόψει και των σειρών που ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν ήταν λογικό το όνομά του να πέσει στο τραπέζι. Άλλωστε μέχρι και πριν μερικά 24ωρα ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν δυσθεώρητος και μια τηλεοπτική επιστροφή του θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία ειδικά μετά και τη συμμετοχή του στη διεθνούς φήμης σειρά «Durrels».

Μαθαίνω λοιπόν πως πολύ γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός όχι μόνο τον είχε συμπεριλάβει στα πλάνα του αλλά τον ήθελε και για πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν.

  •  Ο Γεωργούλης είχε δεχθεί πρόταση και παλαιότερα από τον ίδιο παραγωγό αλλά τότε η συνεργασία δεν είχε προχωρήσει. Τώρα δεν θα προχωρήσει από πλευράς της παραγωγής.

Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως η πρόταση αποσύρθηκε από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα χωρίς να δοθούν καν εξηγήσεις Γιατί και Πως. Ήδη ο παραγωγός δηλώνει σε δικούς του ανθρώπους ανακουφισμένος που δεν προχώρησε σ’ αυτή τη συνεργασία καθώς εάν είχε υπάρξει συμφωνία και είχαν ξεκινήσει γυρίσματα η αντικατάσταση θα ήταν μονόδρομος…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτός είναι ο λόγος που ντύθηκε νύφη και έβαλε φωτιά στο νυφικό της

Βρήκαμε το απαγορευμένο βίντεο του Ντάνου – Πυροβολεί με καραμπίνα και…