in ,

LOLLOL CryCry

«Γκράντε» ονόματα θέλει ο Φερεντίνος για τις πρώτες του εκπομπές στον ΣΚΑΪ. Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα…

Στην περίοδο της καραντίνας οι μουσικές εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση κυριολεκτικά εκτοξεύθηκαν.

  • Πολλοί ήταν αυτοί που στην ουσία τις αντικατέστησαν με τη νυχτερινή διασκέδαση. Κάτι που βέβαια είχε ξεκινήσει από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης οπότε και οι έξοδοι ήταν πολυτέλεια για πολλούς Έλληνες.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν: Μετά το τέλος της τελευταίας καραντίνας οι Έλληνες διασκέδαζαν και πάλι μαζικά. Κάτι που έφερε πτώση στην τηλεθέαση των μουσικών εκπομπών. Έτσι ήρθε το τέλος του «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου έτσι άρχισε να πέφτει και το «Σπίτι με το Mega» με τους τηλεθεατές να προτιμούν το «J2US» του Νίκου Κοκλώνη σταθερά όλη την περσινή σεζόν. Ο

  •  Χρήστος Φερεντίνος στη νέα του μουσική εκπομπή στον ΣΚΑΪ θέλει γκράντε ονόματα πρώτης γραμμής. Το βάρος πέφτει τώρα στον «Μονομάχο» ωστόσο αργότερα θα ξεκινήσει γυρίσματα και η μουσική εκπομπή που πάει για τον Οκτώβρη.

Το θέμα είναι όμως πια πως ούτε τα μεγάλα ονόματα θέλουν συχνές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη καθώς θεωρούν πως αυτό ίσως να τους «κόβει δουλειά» από τα νυχτερινά κέντρα.

  • Θα δούμε ποιοι θα πουν το «ναι» και ποιοι θα είναι αυτοί που θα ρίξουν «άκυρα» καθώς τηλεφωνήματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ – Γιατί δεν υπάρχει ακόμα ιατροδικαστική έκθεση για την αστυνομικό

Σκέψεις για «μεγάλωμα» του «Happy Day» τη νέα σεζόν. Όλο το παρασκήνιο