in

LOLLOL

Γκλέτσος κατά Ντενίση – «Άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της»

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του, όσο και για την εποαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

  • Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος, που πρόσφατα ξέσπασε εναντίον ενός γνωστού προσώπου μίλησε στην εκπομπή του Mega, για την αγάπη που έχει στην κόρη του, ιστορίες με την Βάνα Μπάρμπα σε γυρίσματα σειράς, αλλά και ένα ασύλληπτο περιστατικό με την Μιμή Ντενίση, που τον πέταξε έξω από το θέατρο.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για την Μιμή Ντενίση

«Η Μιμή Ντενίση εκνευρίζεται πάρα πολύ όταν παίζει και κάποιος δίπλα της κάνει τη Μιμή. Μια μέρα άρχισα να τη μιμούμαι, άρχισε να με βρίζει και με πετάξανε έξω από το γύρισμα με εντολή της και έπαιζε μόνη της», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με ενόχλησε η τελευταία φάση με τα ναρκωτικά, τότε που έλεγαν ότι είμαι πλεγμένος σε καρτέλ με ναρκωτικά, έτσι το ξεκίνησαν και σιγά – σιγά το μίκρυναν και είπαν ότι απλά είμαι χρήστης, ούτε αυτό υπήρξε, ούτε κλήθηκα ποτέ να απολογηθώ γιατί ήταν ένα μεγάλο ψέμα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Η κόρη μου δεν μου ζητάει συμβουλές για το τι θα κάνει στα προσωπικά της, το συζητάμε όμως. Μου λέει κάτι παραπάνω», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΠΑΕ ΑΕΚ – Ζητά να ανοίξουν οι κάμερες του αεροδρομίου για το επεισόδιο με τους Πολωνούς διαιτητές

Βίκυ Καγιά – «Με το Star χαιρετηθήκαμε και αποχαιρετηθήκαμε»