in

LoveLove

Γκερέκου – Τα συγκλονιστικά λόγια για τον θάνατο της μάνας του Αγγελόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου συγκλονίζει με τα λόγια της για την απώλεια της μάνας του Γιώργου Αγγελόπουλου και αποκαλύπτει την άγνωστη φιλία τους.Αρχικά η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε:  
«Συλλυπητήρια, με όλη μου την καρδιά, καλό της ταξίδι. Ο Γιώργος είναι φίλος για όλη την οικογένειά μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, μετά τη μεγάλη χαρά του γάμου του, η απώλεια της μητέρας του. Δύναμη, καλό ταξίδι στη μητέρα του.»!

  • Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Γιώργος ξέρω ότι είναι δυνατός και θα προχωρήσει τη ζωή του, με τη ψυχή της μανούλας και του μπαμπά του να τον προστατεύει. Ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια. Γνώριζα ότι ο Γιώργος περνούσε αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη».Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη φιλία της με τον Ντάνο: «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γιατί αγαπούσε πολύ τον Τόλη, ερχόταν στο καμαρίνι, βλεπόντουσαν και ο Τόλης τού είχε μια συμπάθεια κι αγάπη, γιατί διέκρινε ότι ήταν καλός άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή».

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στη Βουλή

Καλάβρυτα ΤΩΡΑ – Έπεσε χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού – Ζημιές σε καλλιέργειες και αυτοκίνητα