Εντονότατη είναι μαθαίνω η ενόχληση του ΣΚΑΪ για την ακρίβεια υψηλών στελεχών κυρίως προς την παραγωγή και λιγότερο προς τον Πέτρο Λαγούτη.
- Αιτία;
Μα φυσικά οι παλαιότερες δηλώσεις του Λαγούτη που αν και δεν το είχε κατονομάσει στην ουσία είχε φωτογραφήσει το «Big Brother» ως σκουπίδι. Το πρόβλημα εδώ είναι με την παραγωγή που δεν είχε ψάξει καλά στο παρελθόν του ηθοποιού αλλά και τις δηλώσεις του για τα ριάλιτι.
- Βέβαια και με τον παρουσιαστή υπήρξε ενόχληση καθώς θα μπορούσε φυσικά εθελοντικά να είχε πει πως είχε κάνει στο παρελθόν τις συγκεκριμένες δηλώσεις.
Στο τραπέζι έπεσε μαθαίνω μέχρι και η ιδέα αλλαγής παρουσιαστή ακόμη και την τελευταία στιγμή ωστόσο θα ερχόταν μεγάλη επικοινωνιακή τραγωδία και φυσικά το κανάλι θα έπρεπε να καταβάλει στον ηθοποιό μια διόλου ευκαταφρόνητη ποινική ρήτρα.
Πάντως μαθαίνω πως από τις πρώτες κιόλας δεκαπέντε ημέρες η ανοχή σε όλα τα επίπεδα να είναι μηδενική όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης καθώς αυτή τη στιγμή το κανάλι πάσχει και από τηλεθέαση αλλά και από διαφημιστικά έσοδα.
GIPHY App Key not set. Please check settings