in

Γιούλικα Σκαφιδά – Οι πρώτες τρυφερές φωτό με τον γιο της λίγο πριν πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι, η Γιούλικα Σκαφιδά και ο νεογέννητος γιος της πόζαραν στον φακό για πρώτη φορά μαζί και το αποτέλεσμα; Είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες που θα έχετε δει σήμερα.Γιατί τι πιο όμορφο από το να βλέπεις μία νέα μαμά να κοιτάει με λατρεία το νεογέννητο μωρό της και να το κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της. Τέτοιες φωτογραφίες μοιράστηκε η Γιούλικα Σκαφιδά με τους followers της στο Instagram, κάνοντάς το να… πάρει φωτιά από τα μηνύματα και τα σχόλια με ευχές για μαμά και γιο.Να θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός γέννησε στις 24 Νοεμβρίου τον γιο της που περίμενε πώς και πώς να έρθει στον κόσμο.

  • Η Γιούλικα Σκαφιδά, έχοντας ήδη δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά από τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το αγοράκι της, ανέβασε τρεις φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, λίγο πριν μαζί με τον μικρό πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Στη λεζάντα των φωτογραφιών αυτών, η ηθοποιός έγραψε:

«Επιστρέφουμε σπίτι 👶🧳
Με τη βαλίτσα μας γεμάτη αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη.
Για όλα.
Για όλα όσα μαγικά συνέβησαν τους τελευταίους 9 μήνες και όλα τα μαγικά που θα συμβούν όσο ο χρόνος θα κυλάει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου @makrakisivf και @vassilikipapagianni που τα έκαναν όλα να φαίνονται τόσο εύκολα και όμορφα και απλά.
(Το επόμενό μας στοίχημα @makrakisivf είναι να τρέξουμε τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας κάτω από 2 ώρες 🧑🏻‍⚕️🏃‍♀️). Στη μαία μας @nansigolemi που ήταν ουσιαστικά δίπλα μας όλους αυτούς τους μήνες και έχει πάντα το κινητό ανοιχτό📞…
Πόση χαρά και αγάπη μοίρασε ένα μωρό, ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί!».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Δείτε την σε πόζα που σοκάρει…

Μυριέλλα Κουρεντή – Οι φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση που προκάλεσαν πανικό…