in

LoveLove OMGOMG

Γιώργος Σουξές – «Δεν μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του κι έφυγα από τη δουλειά»

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στο Ναυάγιο, τις δυσκολίες στο χώρο, τις φιλίες, τον γιο του, αλλά και την οικονομική ανασφάλεια.

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια προβληματίστηκα. Ο παπά Γρήγορης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άνθρωπο που να πιστεύει τόσο αληθινά στον Θεό όσο ο ρόλος μου. Έχασα τις διακοπές μου, γιατί σκεφτόμουν πως να αποδώσω σωστά τον ρόλο μου. Αυτό που με έκανε ναι πω το ναι ήταν ότι ο σκηνοθέτης εκτίμησε πολύ τη δουλειά μου. Ήθελε εμένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

Ο Γιώργος Σουξές είπε στη συνέχεια: «Έχω φύγει από δουλειά, δεν μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του. Δεν με άφηνε να εκφραστώ, δεν μπορούσα να εκφραστώ. Δεν έχω φιλίες μέσα από την δουλειά. Μπορεί να φταίει και ο χαρακτήρας μου, ως άνθρωπος είμαι πιο μοναχικός. Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές, είναι ένα φαινόμενο που γίνεται συνέχεια και ασταμάτητα».

Για τον γιο του, ο Γιώργος Σουξές ανέφερε: «Εάν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, θα του έλεγα ότι υποκριτικά δε θα με ξεπεράσει. Η συμβουλή που δίνω στον γιο μου είναι σε ό,τι κάνει να είναι πρώτος και καλύτερος. Κάθε μέρα λέω στον γιο μου “σ’ αγαπώ”. Θέλω να ξέρει ότι είμαι εκεί για αυτόν».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Σουξές είπε: «Έχω βιώσει πολλές φορές οικονομική ανασφάλεια. Είχα πει ότι αν δεν πετύχαινα στην υποκριτική, θα έκανα οποιαδήποτε άλλη δουλειά για να ζήσω. Πάντα έλεγα ότι πρέπει θα αντιμετωπίσω τη ζωή γιατί πρέπει να ζήσω».

Τι νομίζετε;

19.6k Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σωματείο Παιδική Χαρά – Έκκληση για βοήθεια στον 18χρονο Γιάννη

Γλυφάδα ΤΩΡΑ – Ο απολυμένος μακελάρης και το πρωτοφανές περιστατικό στη Ναυτιλιακή Καρνέση