in

OMGOMG

Γιώργος Νινιός – «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται… μου είπε, το βούλωσα και τον άφησα»

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Παραλία μίλησε ο Γιώργος Νινιός στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις απαιτήσεις του ρόλου που ερμηνεύει στο εν λόγω σίριαλ, του Δημητρού καθώς και την ικανοποίηση του καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νινιός εκμυστηρεύτηκε πως «έτυχε την περίοδο που άρχισαν οι προβολές να έχουν γίνει άσχημα πράγματα στην Ελλάδα και κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να έχει αγωνία για το πως θα πάει και ξαφνικά συνειδητοποιώ το εξής. «Έχεις αγωνία για το πως θα πάει το σίριαλ, οι άλλοι που πνίγηκαν τι έχουν;» αναρωτήθηκα και αμέσως γειώθηκα. Ένιωσα ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω χαρά όταν οι άλλοι τραβάνε κουπί στην κυριολεξία».

«Θα πω πως αυτός ο ρόλος έχει ισορροπίες και είναι πολύ εύκολο να περάσεις μια γραμμή που θα τον κάνει είτε γραφικό είτε να νιώσει ότι τον κοροϊδεύεις. Δεν ήθελα να βασιστώ στο εξωτερικό, δηλαδή να παρουσιάσω εξωτερικά θέματα για να δείξω τι είναι αυτός ο άνθρωπος. Ήθελα το πολύ μέσα του και έκατσα μαζί του, κουβεντιάσαμε, άρχισα να του λέω διάφορα που εγώ καταλάβαινα μέχρι που μου είπε: «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται». Το βούλωσα και τον άφησα».

«Στο επάγγελμα μας η ικανοποίηση είναι πως κάποιος άνθρωπος χαίρεται με την χαρά μου. Ας πούμε πως γίνεται συνένοχος – συνέταιρος στη βόλτα μου» δήλωσε ακόμα σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Γιώργος Νινιός στην κάμερα της εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θρήνος στον Στίβο – Νεκρός ο Μπάμπης Σδρόλας. Ο προπονητής του Κώστα Δουβαλίδη

«Καμπανάκι» Καρύδη – «Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ»