in

LoveLove OMGOMG

Γιώργος Μαζωνάκης – Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του

Το σχήμα με τους Γιώργο Μαζωνάκη και Ηλία Καμπακάκη περίμεναν οι fans των δύο τραγουδιστών, οι οποίοι θα εμφανίζονται αυτή τη σεζόν στο Φωταέριο, η πρεμιέρα τους ωστόσο πήρε ξανά αναβολή.

Όπως μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σουσού», η συγκεκριμένη πρεμιέρα πηγαίνει από Πέμπτη σε Πέμπτη, ενώ επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα.

«Το θέμα είναι ότι αυτοί οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συναντηθεί ακόμα. Είχαν συναντηθεί στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη όταν ήταν να κλείσουν τη συμφωνία και τα είχαν βρει», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε μία φάση επανατοποθέτησης», πρόσθεσε.

Όπως έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του στο okmag.gr: «Η νυχτερινή πιάτσα γνώριζε ότι το σχήμα θα έκανε πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη, στη συνέχεια μάθαμε ότι θα τους δούμε στις 23 του μήνα αλλά τώρα ακούγεται πως στην καλύτερη περίπτωση η έναρξη θα γίνει στις 30/11 αφού οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συναντηθεί ακόμα- και αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος απομάκρυνε ξαφνικά άλλον έναν στενό του συνεργάτη, τον Γιώργο Ισαάκ- προηγουμένως είχε διακόψει τη συνεργασία με τον επί χρόνια μετρ και καλό του φίλο στο πλαίσιο ενός ολικού restart που αποφάσισε να κάνει μετά τη μετακίνησή του από τη Minos- EMI στην Panik Records.»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δίωξεις σε τελωνειακό, λιμενικό και άλλους 15 για απάτες μέσω του ΕΦΚ στα καύσιμα

Αποκάλυψη για Πατέρα Αντώνιο – Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ανασκευή του 16χρονου είναι πλαστή