Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του Alpha.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις απαιτήσεις που φέρει η πατρότητα αλλά και για τη σχέση που φροντίζει να διατηρεί διαχρονικά με τους δυο γιους του.
Ειδικότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαι από τους ανθρώπους που λένε ότι δεν υπάρχει ούτε το ποτέ ούτε το για πάντα. Κάπως έτσι έχω πορευτεί και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης”.
“Η ζωή με τα παιδιά είναι λίγο σαν video game! Δηλαδή κάθε τόσο αλλάζεις πίστα. Οπότε μπαίνοντας τώρα τα παιδιά στην εφηβεία είναι μια άλλη πίστα. Ο ένας είναι στην προεφηβεία, ο άλλος τελειώνει το σχολείο και πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, οπότε είναι συνεχόμενα μια άλλη πίστα”.
“Θεωρώ πως η σχέση με τα παιδιά ήταν εξ αρχής πολύ όμορφη και προσπαθούμε έτσι να τη διατηρήσουμε ακόμα και τώρα. Και παιχνιδιάρικα και συμβουλευτικά και σε όλα τα επίπεδα. Οπότε νομίζω πως είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή” συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.
