in

CuteCute LoveLove

Γιώργος Καλλιακμάνης – Του αξίζει. Ένας αστυνομικός με εμπειρία στην Ευρωβουλή με τη Ν.Δ

Πρόκειται για έναν αστυνομικό με τεράστια εμπειρία στο πεδίο. Έναν αξιωματικό που μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες του κόσμου μιας και η δουλειά του είναι να υπηρετεί εδώ και δεκαετίες την κοινωνία. Και το κάνει σωστά με σοβαρότητα και με ήθος.

  • Ο Γιώργος Καλλιακμάνης επιλέχτηκε -κατα την κρίση μου ορθώς – απο την Νέα Δημοκρατία για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και η είδηση σκόρπισε πολλά χαμόγελα σε εκείνους που γνωρίζουν την προσωπικότητά του και τον εκτιμούν. 

Εγώ το μόνο που θα γράψω είναι πώς η επιτυχία του είναι δεδομένη… και θα μοιραστώ κάποια στοιχεία απο το βιογραφικό του.

 

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1968 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Υπηρετεί ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας από το έτος 1995, και μέχρι σήμερα είναι αξιωματικός στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Το 2005 προήχθη με προαγωγικές εξετάσεις στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, 7ος μεταξύ 500 συμμετεχόντων,  και το 2009 προήχθη στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’ , μετά την εισαγωγή του στο τμήμα επιμόρφωσης μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων με προαγωγικές εξετάσεις 2ος στα 180 άτομα. Έχει πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

 

  • Παράλληλα και από πολύ νωρίς άρχισε και η ενασχόληση του με τα κοινά, αφού εκλέχθηκε αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, ήδη δε κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., με αρμοδιότητες εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Έχει άριστη γνώση του οργανογράμματος και της διάρθρωσης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Όντας εκλεγμένος στο Δ.Σ. / Π.Ο.ΑΣ.Υ., ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, η οποία είχε ως αποτέλεσμά της την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών της περιφέρειας του, αλλά και γενικότερα όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ . Το 2013 εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της νεοσύστατης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά δε από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ένωσης. Σήμερα κατέχει τον βαθμό του Αστυνόμου Β΄ και είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

Έχοντας λάβει αυτή τη θέση, πραγματοποίησε σημαντικές δράσεις οι οποίες αφ΄ενός μεν ενίσχυσαν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας αφ’ ετέρου δε συνέβαλαν τα μέγιστα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλεις στον πολίτη, επανατοποθετώντας σε νέες και πιο σταθερές βάσεις τις σχέσεις Κοινωνίας και Αστυνομίας.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αθηναΐς Νέγκα για Νταλάρα – «Η σιγουριά του πως οι άλλοι είναι κατώτεροι με σοκάρει»

Μόνο ΕΔΩ – Έτσι “στήνεται” η prime time του MEGA για τη νέα σεζόν…