in

LoveLove OMGOMG

Γιώργος Γεροντιδάκης – «Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί κρυφά»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που συνεχίζει και φέτος να ενσαρκώνει τον συνώνυμο ρόλο στον «Σασμό», μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν έχω παντρευτεί. Έχει γραφτεί ότι έχω παντρευτεί αλλά όχι. Απλώς βάφτισα το παιδί ενός πάρα πολύ καλού μου φίλου και βγήκε μία φωτογραφία μου με κοστούμι στην εκκλησία. Καλά κάνουν οι άνθρωποι, δουλειά τους είναι, απλά εγώ δεν ασχολούμαι», απαντά ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε σχετική ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια.

«Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι το οποίο είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

«Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν και οι όμορφες και οι δύσκολες στιγμές, το κυριότερο είναι να μπορείς να μοιραστείς μια ζωή με έναν άλλο άνθρωπο», εξομολογείται στη συνέχεια ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Με τη συγκατοίκηση πηγαίνεις σε ένα άλλο επίπεδο. Αν είσαι έτοιμος να το κάνεις, τότε κανένα πρόβλημα. Έχω και τις δικές μου, ιδιωτικές στιγμές», επισημαίνει αμέσως μετά ο ηθοποιός του Σασμού.

«Τα πρώτα μου καλά λεφτά τα πήρα στην πρώτη μου δουλειά, στο Peppermint. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το ποσό, η αλήθεια είναι ότι η δουλειά πηγαίνει καλά. Τα διαπραγματεύομαι τα λεφτά μου πλέον, γιατί πολλές φορές έχω υπάρξει «ριγμένος» σε αυτό το θέμα», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τάκης Χρυσικάκος – «Θα είχα καβαλήσει το καλάμι αν ο δάσκαλός μου…»

Παρασκήνιο – Τώρα αρχίζουν τα ζόρια για τον «Έρωτα φυγά». Τι ζητάει ο Αντ1