in

OMGOMG

Γιώργος Χριστοδούλου – «Με έχω πεθάνει κανονικά για να καταφέρω να φύγω από τα social media»

Από τον τηλεοπτικό Σασμό στο τηλεοπτικό Ναυάγιο μετακινήθηκε ο Γιώργος Χριστοδούλου, την φετινή τηλεοπτική σεζόν και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα του MEGA το μεσημέρι της Κυριακής. Μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον εθισμό στο αλκοόλ, τη διαχείριση στις δύσκολες συνεργασίες αλλά και την απόφαση να κλείσει στα social media τους λογαριασμούς του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χριστοδούλου εξομολογήθηκε πως «οι εντύπωση που δίνω στις συνεργασίες μου είναι ότι είμαι ψυχρός και απόμακρος. Και τις καλές στιγμές και τις κακές συνεργασίες τις αντιμετώπισα με απόσταση και έτσι προσπάθησα να προστατευθώ. Με κανέναν σκηνοθέτη μου σχεδόν, με το 98% των σκηνοθετών, έλεγα μόνο καλημέρα και καληνύχτα. Αυτό ήταν, τίποτα παραπάνω οπότε και δεν άφηνα σε κανέναν το περιθώριο. Δεν ψάχνω φίλους στη δουλειά, είναι το μόνο σίγουρο».

«Ένα πρωί είπα… βαριέμαι (σ.σ. τα social media). Τι κάνω; Εκείνη τη στιγμή κάνω κλακ, κλακ, κλακ και σβήνω το Instagram! Με το Facebook παλεύω τρεις εβδομάδες να το σβήσω, με έχω πεθάνει κανονικά δηλαδή για να καταφέρω να φύγω και αυτό να το ξέρει ο κόσμος! Αν αποφασίσετε να φύγετε από το Facebook, θα πρέπει να πεθάνετε πρώτα».

«Πάντα τα καμπανάκια χτυπάνε από τους άλλους (σ.σ. στους εθισμούς). Το θέμα είναι να τα ακούσεις. Στην πραγματικότητα εσύ τον σώνεις τον εαυτό σου, είτε ζητήσεις βοήθεια είτε όχι, που πρέπει να ζητήσεις, εσύ είναι το θέμα τι κάνεις. Άλλωστε και στα κέντρα απεξάρτησης, το πρώτο πράγμα που θεωρείται απαραίτητο να θες και να είσαι εσύ έτοιμος» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Χριστοδούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φρικτός θάνατος τουρίστα – Πήγε να περάσει γέφυρα και έπεσε από ύψος δέκα μέτρων

Πριν από λίγο – Συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στην ανατολική Θεσσαλονίκη!