in

Γιώργος Ασημακόπουλος – “Το σεξ είναι το άλφα και το ωμέγα”

Για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια, τις σχέσεις του και τη σημασία που έχει το σεξ για εκείνον, μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

  • Ο πρώην παίκτης του «Survivor» είπε: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που είναι δεμένη, θα ήθελα και εγώ αν με αξιώσει ο Θεός να βρω το άλλο μου μισό και να κάνω παιδί, συγκεκριμένα θέλω κόρη. Θα ήμουν πολύ χαζομπαμπάς».

Για το φλερτ μέσω διαδικτύου, είπε: «Στα social media γίνεται χαμός, αφού με κάποια βίντεο που μου στέλνουν φοβάμαι. Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, εμένα μου αρέσει το τετ α τετ» και πρόσθεσε: «Λιοντάρι στο ζώδιο, άμα θέλω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρω».

  • Για το αν έχει βιώσει την απόρριψη μετά από φλερτ, απάντησε: «Το πιστεύετε πως όχι; Και τις σχέσεις μου εγώ τις είχα τερματίσει, δεν το λέω εγωιστικά, εννοείται ότι θα υπάρξει στιγμή που θα “φάω” απόρριψη».

Τέλος, για το σεξ ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε: «Είναι το άλφα και το ωμέγα, αν δεν υπάρχει αυτό, τι να το κάνω… Αν δεν υπάρχει χημεία έρωτας τι να το κάνω; Εννοείται έχω απορρίψει σχέση λόγω αυτού. Είμαι πολύ νέος, θέλω να το χαρώ λίγο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λάρισα ΤΩΡΑ – Αποσωληνώθηκε ο 18χρονος που είχε τραυματιστεί με ηλεκτρικό πατίνι

Μεσολόγγι – Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός ιδιοκτήτη σπιτιού στη Γουριά