in

LoveLove

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση. Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς

Μία από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες είναι η σημερινή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση καθώς ανακοίνωσαν εμμέσως, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.Πέρασαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που επισκίασε ο θάνατος της μητέρας του πρώην νικητή του Survivor και όπως φαίνεται η ζωή τους θα αλλάξει για άλλη μια φορά, σε λίγους μήνες, αφού θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

 

  • Η Δήμητρα η οποία γιορτάζει σήμερα, μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τον Γιώργο φορώντας δύο πιπίλες και έτσι ανακοίνωσαν εμμέσως, ότι πρόκειται να γίνουν γονείς.Αρκετοί πιστεύουν πως το ζευγάρι περιμένει δίδυμα καθώς οι πιπίλες ήταν δύο όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψε η Δήμητρα στην λεζάντα της ανάρτησής της.Εδώ και αρκετό καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Βαμβακούση και μάλιστα από τον γάμο τους όπου και εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα. Οι δυο τους ωστόσο, θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη μέχρι και σήμερα, επιλέγοντας έναν ομολογουμένως ιδιαίτερο τρόπο για να το ανακοινώσουν.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Αστυπάλαιας

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θάνου – «Ζούμε ένα δράμα, βοηθήστε μας» λέει η μητέρα του