in

Γιατί ο Κούγιας χαρακτήρισε τον Δασκαλάκη «κλαρινογαμπρό»

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας αφού συνεχίζεται η δίκη της 34χρονης.

  • Ο γνωστό ποινικολόγος μάλιστα, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εν διαστάσει σύζυγο της 34χρονης από την Πάτρα χαρακτηρίζοντάς τον «κλαρινογαμπρό».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Μάνο Δασκαλάκη

  • «Η εξέταση σήμερα έχει ενδιαφέρον για κάποιες λεπτομέρειες αυτής της υποθέσεως που περισσότερο αφορούν την εντύπωση και όχι την διερεύνηση» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Μάνο Δασκαλάκη που ισχυρίστηκε ότι η εντολέας του ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. «Και τι να κάνω εγώ; Τι είμαι lifestyle εκπομπή να αρχίσω να συζητάω; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εμένα αυτό το θέμα. Απλώς αυτό αναδεικνύει άλλα πράγματα, γιατί αν είναι αλήθεια αυτό που λέει, ο μύθος που αναπτύχθηκε ότι δήθεν η εντολέας μου ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του κι εξαιτίας αυτού του έρωτα, και μόνο και μόνο για να τον κρατήσει, αυτόν τον γόητα, σκότωνε τα παιδιά της, καταλαβαίνετε ότι οδηγεί σε κατάρρευση. Όλοι μιλούν για μία υποδειγματική μητέρα, δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό. Στην κυριολεξία, σας το λέω ευθέως. Αν αυτό είναι η ζωή, τότε να καταργήσουμε και τους κανόνες της ζωής» δήλωσε.

Γιατι το έκανε αυτό; Μα για να αποδυναμώσει την παρουσία του και παράλληλα να βάλει στο τραπέζι μια σειρά από αμφιβολίες για την όποια αξιοπιστία τόσο του ίδιου αλλά και του βουλεύματος που στηρίζει ο Δασκαλάκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Για τον “κλαρινογαμπρο” η πελάτισσα έκανε τις απόπειρες και κλεινότανε στα ξενοδοχεία και την έψαχναν. Έπαιρνε τηλεφωνα με κλειστή μύτη απεγνωσμένα να μάθει που βρίσκεται ο “κλαρινογαμπρος”. Αλήθεια όταν έκλεβε την σύνταξη της Κούτρα ήταν με τον “κλαρινογαμπρο” ή μονη της?

Μαίρη Παναγάκου – Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του γιου της

«Μεγάλη» Πέμπτη για την Εύα Καϊλή – Θα κριθεί αν θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους