in

OMGOMG

Τσιμιτσέλης σε ρεπόρτερ που τον ρώτησε για την Λασκαράκη – ” Έχεις λυσσάξει”

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, σε επίσημη πρεμιέρα παράστασης, με τους ρεπόρτερ να τον ρωτούν, ανάμεσα σε άλλα, για την εμφάνισή του στην εκπομπή της πρώην συζύγου του, Βάσως Λασκαράκη.

  • Ο ηθοποιός φάνηκε να ενοχλήθηκε στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την πρώην σύζυγό του.

«Έχεις λυσσάξει! Σου λέω για τον Βλαδίμηρο πόσο καλός ηθοποιός είναι και με ρωτάς για την εκπομπή της Βάσως. Πού με είδες; Είχε έρθει η κάμερα και κάναμε δηλώσεις. Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως; Για πες μου την ποικιλία. Πέρασα καταπληκτικά στις δηλώσεις, όπως περνάω και τώρα. Απαντούσα στις ερωτήσεις που μου έκαναν. Αν ένιωθα αμήχανα δεν θα έκανα δηλώσεις. Για να έκανα σημαίνει ότι ένιωθα μια χαρά. Τι άλλο θες να μάθεις για τη Βάσω; Πες μου. Απάντησα μια χαρά, έπαιξε; Ήταν καλό;» απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

  • «Είναι λογικό να ενοχλούμαστε αν μια ερώτηση είναι επαναλαμβανόμενη. Έτσι είναι η ζωή» πρόσθεσε.

Παρόμοια αντίδραση είχε και η Βάσω Λασκαράκη, νωρίτερα τον Νοέμβριο. Σε απόσπασμα του «Happy Day» η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια, ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ διάφορα για το «Break».

  • «Είδα τα πρώτα επεισόδια του Break, καλή ήμουν, ξεαγχώθηκα από την πρώτη μέρα, όλα καλά. Φυσικά και θα δω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν είναι το μέλημά μου αυτή τη στιγμή αυτό. Μου είναι πολύ πιο σημαντικό να μάθω αυτό το καινούργιο project» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν θα φέρει καλεσμένο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη αντέδρασε, λέγοντας: «Μην μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο».

  • Σχολιάζοντας το απόσπασμα με τις δηλώσεις της στο πάνελ της εκπομπής, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τη Λασκαράκη: «Προσπαθεί να είναι χαριτωμένη αλλά δεν τα κατάφερε. Βάσω μου, ενώ διαθέτεις το υποκριτικό ταλέντο στον μέγιστο βαθμό, εδώ δεν κατάφερες να παίξει τη γλυκούλα».

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η πρόταση γάμου στην Βικτώρια Καρύδα και η απάντησή της

Κατερίνα Παπουτσάκη – «Θέλω να είμαι κοντά στα παιδιά, ειδικά τώρα που περνάνε και την δύσκολη περίοδο του χωρισμού»