in

Η Λασκαράκη και η κόρη τους στο πλευρό του σκηνοθέτη Τσιμιτσέλη

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες με χιόνι», την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος είχε στο πλευρό του και την κόρη του Εύα.

  • Η ταινία «Κουραμπιέδες με χιόνι», σε σενάριο Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου, Αγνής και Χάρη Χιώτη, θα βγεί στους κινηματογράφους την Πέμπτη αλλά το βράδυ της Δευτέρας, στα Village Cinemas στο Mall έγινε η avant premiere. Κι από το πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, εκτός από τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού -η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία- δεν έλειψαν η κόρη του και η πρώην σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν έκρυψε σε κάποιο σημείο τη συγκίνησή της.

Μεταξύ των προσώπων που τίμησαν με την παρουσία τους το επιτελείο της ταινίας ήταν η Μιμή Ντενίση, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Χάρης Ρώμας, η Αποστολία Ζώη, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο Μάριος Αθανασίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Άννα Κουρή, η Σοφία Φαραζή, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Γωγώ και η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

  • Η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/12 στο Village Cinemas στο The Mall.

Το παρών στην κινηματογραφική πρεμιέρα έδωσε πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, μεταξύ αυτών και η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα.

  • Λίγο πριν την έναρξη της ταινίας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την μονάκριβη κόρη του σε μια σπάνια φωτογραφία τους.

Παρουσιάζοντας την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι είναι αφιερωμένη στην κόρη του, καθώς μια τρυφερή στιγμή τους στάθηκε η αφορμή για να την σκηνοθετήσει. Η αποκάλυψη αυτή συγκίνησε τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

  • Κουραμπιέδες από Χιόνι: Η ιστορία
    Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε.

Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας.

  • Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης

Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αγνή & Χάρης Χιώτης

Παίζουν: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Κατερίνα Τσάβαλου.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έξαλλος στην κηδεία της Ελισάβετ ο πρώην σύζυγός της – “Έχει ξαναγίνει. Να μπεί φυλακή”

Επεισόδια στου Ρέντη – Χαροπαλεύει στην εντατική για πέμπτη μέρα ο αστυνομικός