in

Γιάννης Ιωαννίδης – Συντετριμμένες η σύζυγος και η κόρη του στην επιμνημόσυνη δέηση

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή μια από τις κορυφαίες μορφές του αθλήματος στη χώρα, o Γιάννης Ιωαννίδης. Ο Γιάννης Ιωαννίδης άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 78 ετών μετά από μάχη με προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

  • Γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 1945 ο “Ξανθός” συνέδεσε την μπασκετική του καριέρα ως αθλητής αποκλειστικά με τον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1959 μέχρι το 1978. Μάλιστα, ως προπονητής, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Ελλάδας, κατακτώντας συνολικά 12 πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα.

Σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου έγινε επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας και συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν. Συντετριμμένες εμφανίστηκαν η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλα και η κόρη του. Η ταφή του Γιάννη Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί αύριο 6/10 στον οικογενειακό τάφο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

  • Στο τελευταίο “αντίο” στον Γιάννη Ιωαννίδη βρέθηκαν ο Κώστας Παπανικολάου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Δημήτρης Παπανικολάου και πολλοί άλλοι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατέρρευσε ο Θέμης Αδαμαντίδης – «Τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ότι τους έδειξα στη ζωή μου…»

Χαλκιδική – Στάθμευσε παράνομα και δάγκωσε τον αστυνομικό όταν πήγε να «κόψει» κλήση