in

Γιάννης Αϊβάζης για Πρωινό – «Δεν νομίζω να πήγαινα καλεσμένος»

«Ήταν ότι πιο τραγικό έχω διαβάσει», λέει ο Γιάννης Αϊβάζης για το δημοσίευμα που τον έκανε να κινηθεί νομικά.

  • Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για ποιο λόγο δεν θέλει να πάει καλεσμένος στο Πρωινό.

«Ήμουν στη Μύκονο και ο Τάκης Ζαχαράτος μου γνώρισε τον Αλέξανδρο Ρήγα. Έτσι έπαιξα στο Κόκκινο Δωμάτιο. Οι ρόλοι των ζεν πρεμιέ περνάνε λίγο πιο ελαφριά, από την άποψη ότι λένε “αυτός είναι ωραίος, παίζει με την ομορφιά του”», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

  • Για το αν θα έκανε ποτέ καθημερινό σίριαλ μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Ναι, γιατί να μην έκανα; Με τη Μαρία δεν επιβάλλουμε αυτό που πιστεύουμε. Εκείνη με παρακίνησε να πάω στο Asia Express».

    Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια: «Για το Πρωινό και βέβαια μιλήσαμε με τη Μαρία. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, αλλά βρήκαμε μετά. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Δεν νομίζω να πήγαινα καλεσμένος, άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

  • Για το δημοσίευμα που τον έβγαλε εκτός εαυτού και κινήθηκε νομικά, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Έγραψαν «Αϊβάζης και Κορινθίου για 20.000 ευρώ σπρώχνουν το παιδί τους… “στο εμπόριο”», όταν γεννήθηκε η Ισμήνη. Ήταν ότι πιο τραγικό έχω διαβάσει».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στέλλα Μπεζαντάκου – Δείτε τις ιστορικές φωτογραφίες της…

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο Survivor